Multipower Hyper Mass 3000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Basarili

Votes: 45 58,4%
  • Orta karar

Votes: 27 35,1%
  • Basarisiz

Votes: 5 6,5%

• Total voters
    77
Uzun bir aradan sonra tekrar spor a döndüm..Ve doğal olarak hacim kaybettim.Hacim için bende belli bir süre kullanmayı düşünüyorum bu ürünü.Fakar optimum serious mass ile arasında kaldım.Çünkü optimum creatin de içeriyor..Sizce hangisi?

3 kiloluğunu aldım ve 1 aylık kullanımdan sonra yaklaşık 3 kilo aldım, ağırlıkları arttırmamı sağladı, tadı ve içimi çok çok rahat, topaklanma yapmıyor. Daha önce universal,ultimate nutrition muscle juice gainerlarını kullandım, kullandıklarım arasında en iyisi diyebilirim. Verdiğim paraya kesinlikle değdi, tavsiye edildiği şekilde kullanırsanız iyi sonuc alırsınız.

acayip şişiriyor her ne kadar kilo aldırsada.Böyle şeyler hikaye yaf :S
Daha optimum kullandım 5 kilo aldırdı ama yinede doğal yollardan almak lazım.. İnsanlar şikayetçi ya hani göbek yapıyor diye, evet çünkü böyle şeyler şişiriyor ister istemez.

Bu ürün şu anda "Mass Gainer" adında, 3 kg'lık olarak, ve yeni ambalajında var. Yani konsept ile birlikte üründe de değişiklik olmuştur zannediyorum. Bahsettiğim ürünü alan, kullanan var mı? Ben başka kilo aldırıcısını bulamıyorum şu an.

Hocam bugün Mutlipower Mass Gainerı kullanmaya başladım şuan 81-82 kiloyum ara ara değerlerimi giricem.

ben optimumla 5 kilo almıştım ama bu pek işe yaramadı.Ama düzensiz kulandım ve spora 1 ay ara verdim.

Bunun içinde ölçek var mı dibine kadar inmedim eğer varsa ineyim.Eğer yoksa 85 gr kaç tatlı kaşığı ediyor 8 falan mı?

ARKADAŞLAR Bİ EL ATABİLCEK OLAN ?
bu ürünün içinden kaşığı çıkmadı 85 gramı nasıl ayaralarız bi fikriniz varmı? kullananlar nasıl ayarladı?

1.5 kilo biteli 1 hafta falan oldu ve 73.5 kgden 75kgye geldim bence 10 günde hiçte fena sayılmaz tabii beslenmeye dikkat etmek şart.İçinde ölçek yok ben hep 5 yemek kaşığı attım 300ml süte.

merhaba, internetten Multipower Hyper Mass 3000 siparişi verdim ve satın aldığım firma telefonla arayarak Multipower Hyper Mass 3000 ın ambalajının değiştiğini, eski siyah kutulular yerine şeffaf ambalaş ve sarı etiketli olduğunu, söyledi..
üretici firma değiştirmiş ambalajını.

bu yakınlarda bu ürünü alan biri varmı? sahte bi toz yollarlarmı bana diye aklıma takıldı yaa :( :confused:

bana göre bunu alacagınıza mass tech alın daha iyi içindeki protein amino acid karbonhidrat degerleri daha iyi.

Zamanın da 2 kutu kullandım farklı dönemlerde, bana her kutu ortalama 4kg aldırmıştır. Fakat, bunu kullanırken yanında beslenmeniz ve antrenmanlarınız da önem arz ediyor.

Back
Yukarı