2. kutuyu kullanıyorum piyasada ki değer açısından en yüksek ( en azından ilk 3 sırada) amino asit.en büyük özelliği whey protein desteği olması benim üzerimde çok güzel faydaları oldu vücut hatlarım ii ce ortaya çıktı büyüme konusunda da memnunum fakat yarından itibaren % 100 whey proteinde almaya başlıcam yanında (multipower) fiyat olarak 110 liraya alıyorum fiyat-performans olarak değerlendirmek gerekirse bence başarılı.son olarakta hiç bir yan etkisini görmedim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:04 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:04 ----------
ilk başta bende senin gibiydim hatta beni tadı güzel, çiğne diye kandırdılar fakat işi öğrendim direk yutuyorum ve inanın insan zamanla alışıyoMalesef aynı olayı bende dün yaşadım;
Antraman bitince gidip salondaki protein bardan 6 tane multipower whey amino 2200 aldım birinciyi olduğu gibi atıp azıma suyla içeyim dedim 1lt su bitirdim gene boğazımdan geçmedi.Kırarak ancak içebildim.Tabletler yuvarlak ve büyük bir formda oldukları için kırmadan içmek mümkün değil o nedenle gerçekten zorluyor içerken...