Multi flex pro aldım bunun için bir çalışma programı varmı

merterden, babam zamanında getirmişti askerin spor salonu diye bir kitapçık, direnç lastiğiyle yapılan hareketleri içeren. İşine yarar diye düşündüm. Anlamadığın hareket olursa söylersin. Bu da günleri:
jkkt1z.jpg

Eklentiler

• IMG_1768.JPG
    IMG_1768.JPG
    76,4 KB · Görüntüleme: 1.504
  • IMG_1770.JPG
    IMG_1770.JPG
    68,2 KB · Görüntüleme: 807
Multi flex prodan bende aldim ve onunla birlikte yapilabilecek hareketleri de gonderdiler bi kagitta fakat, nasil bir program cikarilir. Hangi hareketten kac tekrar ve set yapmak gerekir bilen biri var mi yardimci olabilecek.

BİŞEY SORCAM KASLARI GENİŞLETMEK İÇİN VE KİLO VERMEK İÇİN HANGİSİ DAHA İYİ OLUR
Genişletmek için 10-12 tekrarlı yapsan daha iyi olur tabi kardiyoyla da desteklersen ve iyi bir beslenme düzeniyle kilonu da verirsin ama multi flex pro gibi bir aletten mucizeler beklememek lazım. Bu tür aletler, ekipmanlar daha çok fit bir görüntü ve dayanıklılık için kullanılıyor. Ama bence bir salona gitmeyi düşünene kadar evde yapabileceğin ve vücudunu toplayacak, şekil verecek güzel bir alet. Bana sorarsan evde biraz bu aletle çalışıp(3 ay kadar) sonradan bir salona yazılmalısın.

teşekkürler ben aslında 6 ayda beri 15 kilo verdim hatta foruma resmini atxaktım biraz daha kas yapıp onun için soruyorum çok az yağ kaldı

Back
Yukarı