Muhteşem Ana Öğün Kombini [ Bulk'a uygun ]

Ortalama kalori (köfte için) : 600 kcal Protein : 90-100 gr

Favori protein bombası ana öğünlerimden birini paylaşmak istiyorum sizinle. Özellikle ağırlık antrenmanı sonrası tüketmenizi tavsiye ediyorum.Herkes köfteyi maydanoz , soğan , ekmek içi gibi şeylerle karıştırarak yapar. Birde böyle denemenizi tavsiye ediyorum. Farkı görüceksiniz.

Malzemeler :

300 gr az yağlı kıyma
Yarım çay bardağı yulaf ezmesi
2 Yumurta
Kimyon
Karabiber
Pulbiber
Nane & Kekik
Kaya Tuzu

Yapılışı :

Kıymamıza baharatları ve yulaf ekleyip 2 yumurtayı tam olarak kırıyoruz. Yaklaşık 3-5 dk güzelce yoğurup hafif cıvık formda bırakıyoruz.

Tavamıza 2 kaşık zeytinyağı gezdirip kızgın halde iken harcımızı tamamen yayıyoruz. Daha sonra 5 10 dk alt yüzünü kızartıp dörde bölüyoruz ve tek tek parçalarımızı çeviriyoruz. 5 10 dk da diğer yüzünü kızarttıktan sonra hazırdır.

Arkadaşlar bu köftenin kızartımı çok önemli. Cıvık formda olacağı için özellikle kızartma konusunda mühürlü bir düz kepçe işinizi görücektir.

Kepekli makarna ve lor peyniriyle müthiş bir kombin yapabilirsiniz.

OAMn33.jpg

kBv3Av.jpg

LA37aJ.jpg

teşekkürler konuyu sanki r10'da da görmüştüm ilk fırsatta deneyeceğim ama yemek konusunda beceriksizim çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık.

Kaliteli dana etinin 100 gr in da 30 gr a kadar protein olur. 2 de tam yumurta var ortalama 90 gr civarı eder yani.
teşekkürler :) dikkat etmemişim 300 gr dan öyle oluyo :D bende proteini karşılayamıyorum :( artık her günde alamiyacağımdan et :D ne yapsam bilemiyom yulaf yumurta felanla idare etmeye çalışıyorm :D

teşekkürler :) dikkat etmemişim 300 gr dan öyle oluyo :D bende proteini karşılayamıyorum :( artık her günde alamiyacağımdan et :D ne yapsam bilemiyom yulaf yumurta felanla idare etmeye çalışıyorm :D
Karsilayamiyorsan supplement almalısın en azından ant. Sonrası için, emeğinize yazık olmasın beslenme çok önemli.

Back
Yukarı