Muay Thai ve BB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmrd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cmrd

Üye
Ben 9 aydır fitness yapıyorum hafiften güzel bi kas kütlesi elde ettim ama şimdi bu yaz bi muay thaiyle beraber götürmek istiyorum mesela 3 gün muay thai 3 gün fitness 1 gün de dinlenme tarzında sizce kaslarda erime olur mu veya bi sorun olur mu yoksa gayet iyi gider mi???

Beslenmen iyiyse bişiy olmaz.beslenmene çok dikkat etmen kh ve protein dengesini çok iyi kurman gerekir.yoksa benzinsiz arabayla uzun yola çıkmak gibi bişiy olur;yolda kalırsın.

Beslenmen iyiyse bişiy olmaz.beslenmene çok dikkat etmen kh ve protein dengesini çok iyi kurman gerekir.yoksa benzinsiz arabayla uzun yola çıkmak gibi bişiy olur;yolda kalırsın.
beslenmem hatta karbonhidrat ve proteini biraz daha arttırırım muay thaiyle beraber ama mesela hiç muay thai yapmadan fitness'a gitmemle , muay thaiyle beraber götürmem arasında fark olur di mi? yani gelişim hızı düşer mi biraz?

bende muay thaiye başladım ondan önce 3-5 ay tekvando tarzı kovaladım ağır spor ağırlık idmanı pek gitmiyor ağır kas kütlesi ile seri olmuyor insan maksat çelik gibi vucut tabi alttan sağlam inşa etmek lazım kasları yağı yaktınmı zımba gibi olursun body falan ugraşılmaz masraf hantal oluyor ınsan hep aynı hareketler kaldır indir kuru kas şişiriyon

Bence düşer kardeşim muay thaiye güç harcadığın için ağır basamıyacaksın oyuzden kaslar gelişmiyecek..
yine ağır basarım ya sorun işte şu overtraining tarzı bişe olur mu yani kas yakmaktan falan korkuyorum 3 gün muay thai 4 gün fitness yapsam 1 gün dinlenme az gibi işte o sıkıntı 3-3 yapsam olur belki ya?

Back
Yukarı