ozansqaper
Üye
Meraba ben Ozan yaşım 17 1.70 58 boy ve kilom, kilom diğer arkadaşlarıma göre daha bi zayıf kaldıgı bi gerçek doğrusu arkadaşlar ben muay thai ye gitmeyi düşünüyorum nedeni kısa bi sürede sade ve sert bir dille tekniği oldugunu söylemeleri lisede çok kavga oluyor ve semt tam bir kargaşa zaten Gazi mahallesinde oturuyorum bu bilinçsiz insanlara karşı kendimi koruma ve ayrıca spor olarak uzun süre ilgilenmek istiyorum. Tabiki şimdi sokak için yapıyosan hiç yapma diyenler olucak saygı duyarım fakat bu türkiyede yaşayan birçok gençin hayat sorunudur bu yaş çağlarında çünkü ego ergen duyguları ve kız meselelerı mevzu için kaçınılmaz örneklerdir. Sokakta suclu yada sucsuzu kimse aramıyor dayagı yediğinle kalıyorsun benimde bu yazın okulun son haftasında HAKLI olduğum halde saglam bi kavgada burnum kırıldı ve savunma teknigi ogrenmek istiyorum sizce MT de kısa surede kendimi koruyacak şekilde teknik alabilirmiyim bir de kilom yüzünden zorluk çekebilir miyim ?(herkesin fikrine saygı duyuyorum)