MRM Metabolic Whey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrm amerikada bilinen bir marka hatta natural whey i en cok satan protein tozlarinda baslarda. gonul rahatlihiyla albilirsiniz zaten bb den aldigi not ortada su anda kullanmaktayim cokta memnunum optimumdan hic bir farki yok suda cozulme konusunda. en azindan sadece tr de esamesi okunan joe weider dan daha iyi

Twinlab da MRM de kaliteli markalar, MRM'nin yumurta akı tozunu kullandım ve cok begendim, tadı belki mukemmel degil ama dogal ve gercek oldugunu hisettiriyor ürün, kullananlar ne demek istedigimi anlayacaklardır. Yumurta akını çırpmışsınız gibi bir etki oluşuyor shaker'a koyup karıştırdığınızda. simdirim siteminde de yumurtayı yedikten sonra gelişen olaylar gelişiyor, bilmem anlatabildim mi? :DVe cok faydasini gordum.

mrm aldım bakalım..kullandıktan sonra bir kac yorumda ben yaparım...daha önce optimum whey kullanmıştım...

Slm arkadaşlar . 4 yıldır bi çok marka kullandım. Mrm aldım şimdi metabolic whey oldukça iyi tavsiye ederim suda çözünmesi olsun kolestrolda düşük oldukça başarılı . Amerikada iyi markalardan zaten gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz :)

MRM' nin bcaa-g ürününü içerik olarak çok tatminkar görünüyor almayi düşünüyorum, kullanip tecrübe edenler görüşlerini yazabilirmi acaba...

bu arada MRM nin kendi başligi sanirim forumda yok o yüzden buraya yazdim....

Arkadaşlar bu ürün dikkatimi çekti, iherb'te kargo dahil

10lbs'si 100 Usd

Arkadaşlar ürün elime ulaştı.

Son kullanma tarihi 04/2013 mükemmel ötesi.

resim385.jpg

resim386.jpg

bende bu üründen almayı planlıyorum ama optimum bende sivilce ve baya bi gaz yapmıştı. bunun da böyle bi etkisi olur mu sizce

iherb den siparişi verdim status da waiting for approval diyor. onayı beklicekmiyim bir süre gece yaptıgım için mi böyle dedi yoksa alışverişi ? bir de kargonun nerde olduguna nasıl bakabilirim ?

iherb den siparişi verdim status da waiting for approval diyor. onayı beklicekmiyim bir süre gece yaptıgım için mi böyle dedi yoksa alışverişi ? bir de kargonun nerde olduguna nasıl bakabilirim ?

kargoya verildiğinde sana email gelecek takip için

mutlaka sonucu buraya yaz dostum fotoları bekliyoruz

kargoya verildikten sonra 3 gün içinde ürün geldi şu an elimde değil fakat istanbulda gösteriyor. Umarım sorunsuz biçimde adrese getirir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:50 ----------

yalnız bi sorun mu var diyorki track details de Arrived İstanbul East ulaştı diyor bi sorun olmuş olabilir mi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:59 ----------

arkadaşlar hiçbir sorun yok kargo elime ulaştı 3 günde süper bir şekilde sorunsuz şekilde hepiniz cok sagolun

Son düzenleme:
Back
Yukarı