Mr.olympia 2014

Sizce Mr. Olympia 2014 kazananı kim olur ?

• Warren, Branch

Votes: 0 0,0%
  • Compton, Justin

• Delarosa, Jonathan

• Fahim, Ibrahim

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Birkaç cümle de olsa atışmadan türkçe özet geçecek yok mu arkadaşlar?

Konferans öncesi , Kai , Mr Olympia Posterinde imzasının altına Mr Olympia yazarak 2014 Mr Olympia'nın kendisi olduğunu ima ediyor. Konferansta Phil'e bu olaya ne cevap vereceği soruluyor ve Phil'de Kai' ye geçen sene dersini almadığını ve kendisine bu konuda saygısızlık yaptığını söylüyor.Kai bu söylemler üzerine geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan gelecektir diyerek sinirlenmeye başlıyor. Phil , Kai'nin umutsuz - çaresiz olduğunu , Kai'de umutsuzun kim olacağını yarın ona göstereceğini belirtiyor. Phil konuşmaya devam ediyor ve 2014 Olympia'nın kendisi açısından babasının ölümü sebebiyle çok daha anlamlı olduğunu söylerken Kai araya giriyor ve ben senin babana , senin ailene saygı duyuyorum ama benim hiçbir zaman babam olmadı , bu yaptığın saygısızlık diyor. Phil' de yüzünden de anlasıldığı üzere ciddi şekilde sinirleniyor ve Kai'nin kariyerinin Bahaneler üzerine kurulu olduğunu söylemesi ve Kai'nin buna cevap olarak yine geçmiş geçmişte kalmıştır 2012 2012 dir , 2013 2013 tür demesiyle tartışma kazananı olmayan bir şekilde sonlanıyor. Objektif olarak bakıldığında Phil'in söylemlerinde samimi olduğunu düşünüyorum ki yüz ifadelerinden , mimiklerinden oraya tartışmaya gitmediği çok açık ve en başında olayı tartışmaya götürmemeye çaba sarf ediyor. Phil'i sevmeyen birisi olarak Kai'nin Phil babasının ölümünden bahsederken araya girerek lafını kesmesini ve suçlar bir tavırla konuşmasını anlamsız ve yersiz buldum

Son düzenleme:
Konferans öncesi , Kai , Mr Olympia Posterinde imzasının altına Mr Olympia yazarak 2014 Mr Olympia'nın kendisi olduğunu ima ediyor. Konferansta Phil'e bu olaya ne cevap vereceği soruluyor ve Phil'de Kai' ye geçen senin dersini almadığını ve kendisine bu konuda saygısızlık yaptığını söylüyor.Kai' bu söylemler üzerine geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan gelecektir diyerek sinirlenmeye başlıyor. Phil , Kai'nin umutsuz - çaresiz olduğunu , Kai'de umutsuzun kim olacağını yarın ona göstereceğini belirtiyor. Phil konuşmaya devam ediyor ve 2014 Olympia'nın kendisi açısından babasının ölümü sebebiyle çok daha anlamlı olduğunu söylerken Kai araya giriyor ve ben senin babana , senin ailene saygı duyuyorum ama benim hiçbir zaman babam olmadı , bu yaptığın saygısızlık diyor. Phil' de yüzünden de anlasıldığı üzere ciddi şekilde sinirleniyor ve Kai'nin kariyerinin Bahaneler üzerine kurulu olduğunu söylemesi ve Kai'nin buna cevap olarak yine geçmiş geçmişte kalmıştır 2012 2012 dir , 2013 2013 tür demesiyle tartışma kazananı olmayan bir şekilde sonlanıyor. Objektif olarak bakıldığında Phil'in söylemlerinde samimi olduğunu düşünüyorum ki yüz ifadelerinden , mimiklerinden oraya tartışmaya gitmediği çok açık ve en başında olayı tartışmaya götürmemeye çaba sarf ediyor. Phil'i sevmeyen birisi olarak Kai'nin Phil babasının ölümünden bahsederken araya girerek lafını kesmesini ve suçlar bir tavırla konuşmasını anlamsız ve yersiz buldum
Bence philin lafini kesmesi çok doğru çünkü sen babanın gördün beraber anın var bende hic görmedim demek istiyoki bence hakli

Bence philin lafini kesmesi çok doğru çünkü sen babanın gördün beraber anın var bende hic görmedim demek istiyoki bence hakli
Tabiki herkes farklı düşünebilir bu konuda ancak ben şahsım adına Phil'in art niyetli bir şekilde bunu söylediğini düşünmüyorum.Sanırım Kai bu sene definisyon problemini büyük ölçüde çözdüğü için kendine özgüveni bayağı bir artmış ve bu da konferansa yansıdı : )

İngiltere saatiyle Pre-Judging Saturday 3.00 AM , Finaller Sunday 3.00 AM olarak belirtilmiş. Yanılmıyorsam biz de sabaha doğru 5 ' e denk geliyor

bizimde izleyeceğimiz bir saate yayınlasalar şunu fena olmazdı. sadece birkaçını izleyebilmiştim uykuya direnip. sonradan sonucu bilerek izlemenin tadı olmuyor ama sonucu bi şeklde öğrenmesek ve finali öyle izlersek yinede heyecanlı olur. tabi buda ne kadar mümkün olur zor.

Konferans öncesi , Kai , Mr Olympia Posterinde imzasının altına Mr Olympia yazarak 2014 Mr Olympia'nın kendisi olduğunu ima ediyor. Konferansta Phil'e bu olaya ne cevap vereceği soruluyor ve Phil'de Kai' ye geçen sene dersini almadığını ve kendisine bu konuda saygısızlık yaptığını söylüyor.Kai bu söylemler üzerine geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan gelecektir diyerek sinirlenmeye başlıyor. Phil , Kai'nin umutsuz - çaresiz olduğunu , Kai'de umutsuzun kim olacağını yarın ona göstereceğini belirtiyor. Phil konuşmaya devam ediyor ve 2014 Olympia'nın kendisi açısından babasının ölümü sebebiyle çok daha anlamlı olduğunu söylerken Kai araya giriyor ve ben senin babana , senin ailene saygı duyuyorum ama benim hiçbir zaman babam olmadı , bu yaptığın saygısızlık diyor. Phil' de yüzünden de anlasıldığı üzere ciddi şekilde sinirleniyor ve Kai'nin kariyerinin Bahaneler üzerine kurulu olduğunu söylemesi ve Kai'nin buna cevap olarak yine geçmiş geçmişte kalmıştır 2012 2012 dir , 2013 2013 tür demesiyle tartışma kazananı olmayan bir şekilde sonlanıyor. Objektif olarak bakıldığında Phil'in söylemlerinde samimi olduğunu düşünüyorum ki yüz ifadelerinden , mimiklerinden oraya tartışmaya gitmediği çok açık ve en başında olayı tartışmaya götürmemeye çaba sarf ediyor. Phil'i sevmeyen birisi olarak Kai'nin Phil babasının ölümünden bahsederken araya girerek lafını kesmesini ve suçlar bir tavırla konuşmasını anlamsız ve yersiz buldum

şu muhabbettin döndüğü kısmı da çevirebilir misin?

''Fact 1 will outweigh him by 40 pounds, fact 2 will be wider, fact 3 it's all over from the rear" -Kai

cok vıdeo ve resım var hepsını paylasırdımda bizim millet hazırcı çok merak eden bodybuilding forumundan baksın yabancı bızım mıllet hazırcı olmus baslayalı 1 sayfa yazı atılmıs adamlar basladıgı andan ıtıbaren 35 sayfa post kasmıslar sadece vıdeolarla resımler vs gelince ortalıgı dusunemıyorum heralde bı 100 post kasarlar bızdede sayfa 11 falan olur tas catlasa :)

şu muhabbettin döndüğü kısmı da çevirebilir misin?

''Fact 1 will outweigh him by 40 pounds, fact 2 will be wider, fact 3 it's all over from the rear" -Kai
Birincisi ondan 18 kilo daha ağırım, ikincisi daha genişim, üçüncüsü arkadan baktığınızda zaten bütün olay (bende) bitiyor.

Back
Yukarı