Mr.Olympia 2008 programı Türkiye saati

kazanları tebrik ediyoruz.
ama bu sene herşey altüst oldu..

1. Dexter Jackson
2. Jay Cutler
3. Phil Heath
4. Dennis James
5.Tony Freeman
6.Melvin Anthony

sabah oldu artık..yatalım demi :)

yeni uyandım woah yaşasın jay kaybetmiş.

la freeman belasını mı arıyo adam 5. oldu poz yapıyo. o fizikle ilk 6 ya girdiğine şükretmesi lazım
x-man o ya, neden bozulmasın, adam çok kalın olmamakla birlikte (o boyda kalın olan vücutçu yok zaten) muhteşem bir orantısı var, kolları-kanatları, bacakları falan gayet mükemmel, bence Dennis Wolf'tan iyiydi bu sene, 4 olabilirdi.

Dennis Wolf bence çok iyi bir vücutçu ama bu sene kendi standartına göre iyi değildi ve biceplerinde peak olmaması bence önden çift biceps pozunu çok bozuyor, kafları da çok zayıf, yani X-Man ne kadar poz yapsa yeridir, ben size daha güzel bir sıralama yapayım.

1) Dexter
2) Phil Heath
3) Toney Freeman
4) Dennis Wolf
5) Cutler
6) Silvio Samuel
7) Melvin Antonhy

Şöyle tepeden tırnağa bakacak olursak.
Freeman: Oldukça iyiydi, bir sıra daha oynayabilirdi.
Meo: Franco Columbu'yu andırdı bana.
Phil: Oldukça iyiydi, hakketiğinide aldı bence.
Dexter: O da hakketti ve aldı. Söylenecek söz yok.
Wolf: Biceps ve kalf ile böyle giderse çok sıkıntı yaşar. Karnı 2 seneden bu yana büyüyor.
David Henry: Ben bu adamı çok beğendim ama ilk 10'a giremedi. Boyu kısa biraz ama çok güzel vücudu, sırtı var. Yaşıda genç gözüküyor.
Cutler: Düne göre daha iyiydi. O da hakkettiği yerde bence.

söyleiştim ben dexter bu sene sürpriz yapabilir diye...helal olsun adam en sonunda aldı olympiayı...baya bi kğtle yapmıştı bu sene...tebrikler dexter......

Bu resimler pre-judging den sanırım..final akşamı arka fonda Joe Weider yazısı vardı devasa..yanılıyormuyum..

back dubell biceps pozunda jay ve dexterın sırt farkı bariz ortaya çıkmış...jay in sırtı dağılmış kaslar birbirine girmiş gibi dururken dexterde tüm kaslar yerinde ve ayrıntılı bir şekilde ortada duruyor. simetrisi var yani....anatomi atlası gibi...latlar, trapez, rombodioslar, eroktor spinalis bariz bir şekilde görülüyor. ama jay latlarının omurga bağlantıları görünmüyor...birde beline çok kavis verdiğinden olmalı eroctor spinaliste ortada yok...dexterın eroctoru ve latları arasındaki çizgi apaçık ortada...kısacası jayın bu sırtı toplaması gerek...sadece genişlik ile olmuyor....

Son düzenleme:
Hernan sen yazmadan da resme bakmış aynı şeyleri görmüştüm sırt pozunda. İzlerken çok belli olmuyor, zaten bi de internette takılma sorunu vardı. Fotoğrafta gün gibi aşikar. Dediklerine katılıyorum.

Cutler bana kalırsa bu sene 2.liği de haketmedi zaten. Podyuma böyle çıkacağını düşünmemiştim. Bu sene de 1.liği alır diyordum ama iyi define olamamış, bana öyle geldi. Define olduysa bile var başka bi sorun. En kütleli yarışmacı oydu bu sene ama senin "en yetmiyor" dediğin gibi sdece kütlede yetmiyor.

cutlerrin bu yarışmayı alacağını düşünüyordum ama resmlere baktığımda dexterin hak ettiğini anladım... cutler e 2. bile çok. bnce o vücutla 2. olduğuna şükretsin.

Back
Yukarı