Mr. Olympia 2007 Sizce Kim Olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan java
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

java

Yeni Üye
bence jay cutler bu senede ronnie colemanı yiyecek ama coleman allah ne werdiyse basıp çıkarsa orda bi süpriz olacak.......... zaten ronnie colemanın bu son şansı eğer bi daha kaybederse tahtını kaybeder.......ha eğer süpriz adam markhus ruhl olursa 2008 mr olympia coşacak kesin

sizce kim arkadaşlar ?????????????????????????????

Temmuz Flex Maganize'in 4 adet senaryosu var 29 Eylül Las Vegas Nevada'da yapılacajk Mr.O. için..
Senaryo 1 :
Jay in son 3-4 yılda çok iyi çalıştığından bahsediyor..
Coleman ile Jay ile kapışır.Jay alır..
Senaryo 2 :
son Arnold classic'ide kazanan 34 yaşındaki victor martinez in küçük bir farkla 2 atın yarışına 3 at olarak son vereceği..
Senaryo 3 :
coleman'ın 9.mr.olympiasını alarak son perdeyi oynayacak olması..Coleman 3 aylık alışagelmiş aralarını da vermediğini söylüyor 2007 Mr. O. için..
Senaryo 4 :
Sandow heykelciğini bu sefer Tony Freeman'ın alacağı ve daha önce 2.liği ufak bir farkla kaçıran Melvin Anthony nin 2.liği bu sefer alacağı..

coleman bu senede alırsa eğer kesin 10. olimpiya şampiyonluğunu dener buna eminim ama esas soru şu markhus ruhl nerde ?????* ve jay ronnie markus üçlüsü bu sene ne yapacak ????? bence ben bi jay yada markus alır ronniede tahtını yitirir gibi geliyor bana ama coleman kesin 2008 de olimpiyada olacak bence zaten bu sene markus ruhl alırsa en çekişmeli olmpiya kesin 2008 de olacak

yarışma birincisi 550 bin dolarmı alıyordu bu arada yanlışmı dinlemişim ingilizce kaynaktan acaba bunu teğit edebililecek arkadaş war mı???
geçen sene birinci kaç para aldı ??????????**

gece sene 400.000 dolardi sanirim.

Senaryo 3 :
coleman'ın 9.mr.olympiasını alarak son perdeyi oynayacak olması..Coleman 3 aylık alışagelmiş aralarını da vermediğini söylüyor 2007 Mr. O. için..
..

3.senaryonun gelişmesi pek memnun değil .Ronnie olsaydı 2006 da mr olmpiya olurdu zaten .2007 de ilk 5 bile zor diyorum .Flex Wheeler de böle bıraktı bu işi ,ronie ye kaptırmıstı birinciliği şimdi de ronnie jay cutler'e kaptırdı.

Ronnie yarışmanın 1-2 gün öncesinde yemesine dikkat eder ve göbeği kontrol edebilirse gecen yıl göbeği yüzünden kaybettiği olympia yı kazanır ve perdeyi kapatır.

bu durumda jay 2. melvin anthony 3 . olur. bana göre.

veyron o mideyi 1-2 gün yok edebilir mi?

ayrica bölgesel yag yakimi yoktur.:lol::lol::lol: (süper bir espiri oldu bence)

3.senaryonun gelişmesi pek memnun değil .Ronnie olsaydı 2006 da mr olmpiya olurdu zaten .2007 de ilk 5 bile zor diyorum .Flex Wheeler de böle bıraktı bu işi ,ronie ye kaptırmıstı birinciliği şimdi de ronnie jay cutler'e kaptırdı.

flex wheeler hiçbir zaman olympia da şampiyon olmadı.

bende 500.000 bin dolar görmüştüm youtubede de yanlış gormusumdur diye soylemedim.Sponsorlar yarışmada birinci olduktan sonra haberler falan daha fazlasınıda alırlar...Milyon dolar kazanıyorlar demişlerdi ondan sordum ... Bilgiler icin saolun arkadaslar... Ronnie artık kazanamaz.... Yeter

Temmuz Flex Maganize'in 4 adet senaryosu var 29 Eylül Las Vegas Nevada'da yapılacajk Mr.O. için..
Senaryo 1 :
Jay in son 3-4 yılda çok iyi çalıştığından bahsediyor..
Coleman ile Jay ile kapışır.Jay alır..
Senaryo 2 :
son Arnold classic'ide kazanan 34 yaşındaki victor martinez in küçük bir farkla 2 atın yarışına 3 at olarak son vereceği..
Senaryo 3 :
Senaryo 4 :
Sandow heykelciğini bu sefer Tony Freeman'ın alacağı ve daha önce 2.liği ufak bir farkla kaçıran Melvin Anthony nin 2.liği bu sefer alacağı..

Senaryo 2 ye katılıyorum.Gerçekten çok iyi bi vücudu var.

veyron o mideyi 1-2 gün yok edebilir mi?

ayrica bölgesel yag yakimi yoktur.:lol::lol::lol: (süper bir espiri oldu bence)

:D:D
espri süper açıklama yapıcam ama sonra espriyi maafettin diyorsun :d

yine jay alır gibi görünüyo coleman yaşlandı artık ama 2.ve3. kim olur orasını bilemiorum isimler değişe bilir

atılan pozlara bakılacak olunursa coleman ölçü olarak bariz fark atmış durumda.jay ise çene olarak ön planda.bence yarışma colemanın.

bende öncelikle ronnie'ye şans veriyorum..olamazsa bi ihtimal victor martinez diyorum..

Back
Yukarı