Mr. Olympia 2007 Sizce Kim Olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan java
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunther bu isi bilse zaten orda degil podyumda olurdu.
Saydam , günter demekki podyum dışında daha başarılı olacak..zaten baya da bi yorumcu edası vardı..tahminleride doğru çıktı..muhteşem ingilizcesi de cabası :)

Bence Dennis Wolf hepsinden çok daha iyi.Bu adam benim için gerçek şampiyondur müthiş bir adam ya.Birde bu adamın boyu 5'11 yani 1.80 yazıldı yalnız bence çok daha uzun gözüküyor bana en az bir 1.85 var gibi geldi....

boyu bencede yanlış yazıldı..enaz tony freeman kadar var..

yarışma sonucuna gelince victor 2 jay 1 olur diye tahmin ediyordum...jayi bu senede birinci yapacakları belliydi bu rakipler karşısında..victor ancak yaklaşabilir yada geçebilirdi..ama victora göre jay'in daha fazla popularitesi var tabi..

dennis wolf'uda ilk 5te tahmin ediyordum..uzun boylu ve günterinde yorumlarında dediği gibi uzun bi vücuda 10 kg kas eklemekle kısa bir vücuda eklemek farklı oluyor..tam anlamıyla doldurması için kısalara göre daha fazla kas yapması gerekiyor..önümüzdeki yıllarda sandow'a daha da yaklaşacak kesin..

Markus Ruhl neden ilk 10 bile girememiş adam dev giibi halbuki. Hulk gibi adam resmen .şaşırdım biraz.
derecelendirmede orantı belden alt ve üst uyumu simetri bozulmadan parçalanmış yada kurumuş adele dikkate alınır burada marcusun 10 olması için çok sebeb görüyorum

ha bu yarışma sadece irilik yarışması olsaydı marcus birinciydi

Büyük olmak yeterli olsaydi, zaten sonuclar böyle olmazdi. Dexter 3. Hic olmazdi.
Omuzlarina dikkat et, Synthol kokuyor sanki.

Zaten Ruhl podyuma çıkınca çok yuhladılar. Ruhl ün eski fotolarındada omuzlarında hep bir anormallik farketmişimdir, biçimsiz bir şişkinlik var sanki sonradan eklemişler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dennis Wolf'un boyu zaten 1.85 arkadaşlar, ben çok eskiden öyle bir mesaj yazdım, onun sebebide benimde öyle okumuş olmam, bu adamı ilk görüpte web'den bilgi topladığımda boyu için bir kaynakta 1.75, diğerinde 1.80 deniyordu.
Ancak açık arttırma gibi olacak ama boyu tam tamına 1.85.

Zaten Ruhl podyuma çıkınca çok yuhladılar. Ruhl ün eski fotolarındada omuzlarında hep bir anormallik farketmişimdir, biçimsiz bir şişkinlik var sanki sonradan eklemişler gibi.

CENTAUR o duyduğun yuhalama değil, markus ruhl sahneye çıkmadan yapılan anonslarda anonsu yapan kişi markus der ve seyirciler de RUHLLLLLL diye anonsu tamamlarlar. bütün yarışmalarda bu böyle olur. şekilsizliğe gelince bence de RUHL şekilsizleşmiş iyice. çok iri olmak kazanmak anlamına gelmiyor maalesef.

mesela David Hanry bu yarışmada en güzel fiziğe sahip kişilerden birisi. özellikle sırtı mükemmel bana göre...şekilli...

CENTAUR o duyduğun yuhalama değil, markus ruhl sahneye çıkmadan yapılan anonslarda anonsu yapan kişi markus der ve seyirciler de RUHLLLLLL diye anonsu tamamlarlar. bütün yarışmalarda bu böyle olur. şekilsizliğe gelince bence de RUHL şekilsizleşmiş iyice. çok iri olmak kazanmak anlamına gelmiyor maalesef.

mesela David Hanry bu yarışmada en güzel fiziğe sahip kişilerden birisi. özellikle sırtı mükemmel bana göre...şekilli...
David Henry'nin sırtı gerçekten harika, göğüslerirnide çok takdir ediyorum ben, arada bir hayli boşluk var ama şekil ve definisyon on numara.
Yalnız adamın sorunu boyunda ve tipinde, bana aptal bir kuklayı hatırlatıyor adamın tipi, boyuda 1.65.

David Henry'nin sırtı gerçekten harika, göğüslerirnide çok takdir ediyorum ben, arada bir hayli boşluk var ama şekil ve definisyon on numara.
Yalnız adamın sorunu boyunda ve tipinde, bana aptal bir kuklayı hatırlatıyor adamın tipi, boyuda 1.65.

o kadar kısamı o adam. kısa olduğunu biliyordum ama 1.65 te çok kısa. göğüs arası ilginç. benim göğüslere benziyor.:D

göğüs deyincce gustavo nun göğüsleri de ilginç. onda da hiç vadi görünümü yok. tamam kare şeklinde ama arada birazcık olsun boşluk olmalı bence göğüsten kaybediyor gustavo. elinde olan birşey değil ama....

Demekki tezahuratı yuhlama diye algılamışım olmayacak şey değil hani yuuuuh veya ruuuuhl. Denis wolf un sırt definisyonu iyi değildi bence.

mr olimpia bence dayanıklı dovus.weider kardesler kımı ısterse onu 1. yapıyor.simdi 1. olan jay cutlera bakın defınısyon bence yok adamda.flex wheler o yasa ragmen bavcaklar paramparca adamın .oliver martinezde iyi.ama 1. jay ..yorum sizlere kalmıs

mr olimpia bence dayanıklı dovus.weider kardesler kımı ısterse onu 1. yapıyor.simdi 1. olan jay cutlera bakın defınısyon bence yok adamda.flex wheler o yasa ragmen bavcaklar paramparca adamın .oliver martinezde iyi.ama 1. jay ..yorum sizlere kalmıs

oliver martinez de kim?

nike mr. olympiayı baya geriden takip ediyorsun galiba:D flexte falan kalmışsın....

olivier2.jpg
martinez.jpg

arkadaslar google da yaptigim arastirmalarda 3 tana oliver martinez buldum,siz secin begenin.hyper_

valla ıyı makara konusu olduk :)) kusura bakmayın arkadaslar karıstıdım ısımlerı saka bır yana ama ,jay cutler sizce ıyımıydı haklı bır bırıncılıkmı aldı

valla ıyı makara konusu olduk :)) kusura bakmayın arkadaslar karıstıdım ısımlerı saka bır yana ama ,jay cutler sizce ıyımıydı haklı bır bırıncılıkmı aldı

Yanlış anlama kesinlikle
Bence bu gibi sorular ve alacağın cevapları anlamak adına henüz erken sen jay 1. olmakta haklımıydın dersin bende hakem bunla bunun arasında kalmış bu latlarda kaybetmiş diğeri abdominalden derim anlayamadığınız ve kişileri tanıyamadığınız için bu başlıkta yaşama şansınız olmaz

önerim daha eski başlıklarda kendinizi yetiştirip bu başlığa dahil olmanız

Back
Yukarı