Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
c vıtamını meyveden alabılırdın ama kılo sıkıntında varsa vucud ıcın gereksız meyve zzaten vücud meyve şekeri felan dinlemeyip ciğerde depoluyor.o yuzden bu ıyı bır seçim, kafeınde var sanırım.hayırlı olsun.
95 kiloyum vücut geliştirmeye 2 sene aralık verdim vücutda göbek tarafları yağlandı altlar iyi şimdi spora başladım 3 gündür gidiyorum l cartine kullanıyorum.ayriyettn diyet yapıyorum 1 aya düzeltirim inşallah vücudu
Sabahları selva nın buğday ruşeymini yiyorum omlet yaparak oglen spor oncesi 1 yesil elma. Spordan cıkınca ogle yemegı olarak tavuk gogus bol salata ayran veya yogurt yiyorum. Aksam salata yıyorum bazen ıspanak sebze yrmegı yıyorum.kısacası hayatımdan abur cubur yag beyaz ekmek cıkarınca kılo verılıo günlük 1600 2000 kalori aliom