Mr jai White Vücut Yapısı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi biri 16 yaşında bu spora başlasa hem atletik olsa barfiks-şınav-mekik çok üst sayılarda yapsa hemde vücut geliştirmeye devam etse 30 yaşına geldiğinde bu halde olamaz mı diyorsun yani iğnesiz?

Hayır olamaz. Dostum olay zamanla alakalı değil. Yani tabiki vücut zamanla gelişiyor vsvs. Fakat bazı yerlerden sonra yıkılmaz duvarlarla karşılaşıyor vücut haliyle. Bu duvarda da supplement kürleri, doğal beslenme vsvs yetersiz kalıyor.

olur olur hatta 6 ayda bile sahip olur :)

degil 2 sene 12 senede yapsan onun vücuduna sahip olamassin herkesin genleri farkli kendisinin siyahi olmasida cabasi...
Sana öyle geliyor dostum.Vücud geliştirme ile ilgilenen biri o vücuda sahip olmak için 3-4 senede çalışarak ulaşır yanlız olay şudur ki hiç bir kimsenin aynısı olamazsın ayrıca dediğin gibi bir zenci vücud yapınız aynı olmaz ama ona benzer bir vücuda sahip olursun ama aynısı olmak diye birşey yoktur.

arkadaşlar baskn35 haklı bu konuda. bu kadar yüksek kas kütlesi ve yağsız bir vücuda kürsüz ulaşmak imkansız. hele boy 180 nin altında olunca yüksek kas kütlesinin bu kadar estetik görünmemesi sorunu ayrı bir konu.

kimyasal tabiki kullanıyordur doğal beslenmeyle protein tozu ile bu duruma gelmemiştir elbette bu vücuda ulaşmak için yinede büyük emek harcamıştır beslenmesine uykusuna sporuna motivasyonuna dikkat etmiştir öyle 2 senede bu vücut yapılmaz boşuna hayal kurmanın alemi yok ayrıca genetiğin çok sağlam olsa bile belli bir seviyeye gelmek için mutlaka kimyasala ihtiyaç vardır birde herkesin vücut yapısı farklı bire bir aynısı olmaz

Dogal bir gelisimin sinirlari vardir hemde sandiginizdan cok daha aşilamasi zor sinirlar. Şu yanliş anlaşilmis konuyu acikliga kavusturmak gerek; kas surekli olarak gelismez istediginiz protein ve karbonhidrat yuklemesini yapin hangi supplementi kullanirsaniz kullanin, bu siniri asamazsiniz. Bunun 1. Sebebi genetik gibi gorunsede, aslinda miyostatin hormunudur. Bu hormon kas gelisimini durdurur... Simdilerde ise yaradigj ispatlanmamis burcok miyostatin blocker fahis fiyatlarla piyasada dolasiyor...

peki arkadaşlar bişey sorcam bu gen muhabbeti varmış yani ünlü sporcaların genlerini alıp satıyorlarmış başka bir spor yapmak istiyen adama aktarıyorlarmış senede 14 kg kas diye duymuştum mesela bu adamın genlerini başka bi insana verseler sonuç ?

Denizxz-e ; sence boyle birsey olabilirmi? Yani sorunun gelisi zaten gerceklikten cok uzak, gen elma gibi bisey degildir ki alasin adamdan baskasina veresin... 19 yasindasin birseyleri sorgulamadan muhakeme etmeden aktarma bence. Sunu iyi anlamak gerek; kas gelisimi bircok faktore baglidir, isin teknik boyutunu bir koseye birak. Sadece sunlari iyi bil; makul surelerde yapilan siki idmanlar, bilincli beslenme, 8 saatlik kaliteli bir uyku...

olabilir , insan istedikten sonra yapamıcagı şey yok bende şüphe ediyorum o fikirden , adamlar bildigin koyunu kopyaladılar , onu geçtim ışınlama bile söz konusuydu adamı ışınladılar kromozom sayılarını bölüp ama geri toplıyamadıkları için adam öldü bunlar sana hiç inandırıcı gelmiyor dimi

inanmak en büyük kumardır ,asla inanma ozaman

hala böyle şeylerin muhabbeti mi yapılıyor? adamın hayatı kickbox,taekwondo,karete,bjj olmuş ve bunlarda en iyisi olabilmek için vg çalışıyorlar. Bizim gibi okula,işe vs gidip gelip ekstra bunları yapmıyorlar.Adamın para kazandığı şey vücudu olunca hepsi oluyor.

Noel baba nekadar inandirici geliyorsa soylediklerinde okadar inandirici geliyo denizxz-e...

İnsanlara bu kadar yıkıcı davranmayın , rica ediyorum . Adamın soyledikleri şeyler gerçeklikten uzak degil .

IGF-1 gen transferinin,gen dopingi amacıyla kullanılabileceği deneysel olarak ortaya konmuştur . Bugun için bu araştırmalar hangi noktada bilemiyorum ancak şu an olmasa bile 5-10 sene içerisinde böyle birşeyin mumkun olabilecegi gorusundeyim. Ayriyetten şu an ne noktada oldugunu bilmiyorum demekle beraber , bu olayın gerçekleşmiş olma ihtimalini bile dusunmuyor degilim .

Günümüzde bilim adamları köpeklerin genleriyle oynayarak çift başlı köpek bile gerçekleştiriyorlar . Ki '' sıradan '' bir gen dopinginden bahsediyoruz .

İnsanoglunun sınırları yoktur , neden olmasın ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı