MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419

Vorenus

Üye
Ant. 20-30 dk önce 1/2 ölçek 20 gr alınması önerilmiş . Hardcore training sezon için 1 tam ölçek alınması önerilmiş .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:48 ----------

Ürünün içinden protein tozu ölçeği kadar büyük bir ölçek çıkıyor . Ölçeğin ağırlığ 11 gr ağzına kadar doldurursanız toplam ağırlık 51 gr oluyor . Yani ağzına kadar doldurunca 40 gr toz ediyor .

İçerisinden küçük bir paket PİLLİOW PAK çıkıyor . Ürünün tazeliğini korumak için bu paketi sakın bir şey sanıp yemeyin .

1/2 ölçek kullanılması önerilmiş hardcore training sezon için 1 tam ölçek kullanılması önerilmiş 1 ölçekten fazlasıyla ilgili bir öneri yok .

İçeriğinde Promera Health in CON-CRET ürünü var . Bu creatinin özelliği yüzde yüz konsantre saf bir creatin olması yükleme gerektirmez , sürekli kullanılabilir , mikro dozlarda alınır .

İçeriğindeki [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Beta Alanine ve Citrulline Malate özellikle recovery süresini hızlandırması açısından oldukça faydalı .

Güzel pump veren ve recovery süresini hızlandıran bir ürün .

Ürünün sloganı : Train Like An Unchained Beast :D

[/FONT]

Son düzenleme:
Bende merak ediyorum almayı düşünüyorum deneyen varsa fikirlerini bekliyorum bende nano vapor no-xplode jack 3 d. kullandım en cok jack den memnun kaldım. şimdi bu ürünü almayı düşünüyorum. içeriği gayet güzel yalnız bir servis 20 gr damı şu içerik = 5 gr creatine-4 gr beta alanine 6 gr bcaa yoksa 40 gr daki içerikmi onu merak ettim .

Elimdeki ürünler bitince deneyeceğim ama çok uzun sürer sanıyorum , eğer deneyen varsa yorumları paylaşşsın ...

Amino Fix ten daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum..

Sitenin sponsorunda var.

Fiyatı diğer ürünlere nazaran gerçekten düşük, neden acaba ?
Kocaman gida olarak gözüküyor distribütörü.

Lüzumsuz ve içler acısı mesajları sildiğiniz için yönetime teşekkürler .

Tekrar söylüyorum bu ürünün içinden çıkan küçük paket pillow pak koruyucudur bir şey sanıp yemeyin içmeyin ...

İçeriğindeki yüksek beta alanin oranı özellikle yüzde ve sırt bölgesinde kaşıntıya neden olur. Bunun dışında bir yan etkisini görmedim .

Ankarada bu ürünü aldığım yer birde Muscle Pharm t-shirt ü veriyodu ama belirtiyim t-shirt çakmadır orjinal değil .

Pre-workout ürünlere her zaman eleştirel bakarım ama bu ürün gerçekten başarılı

Yaklaşık 3 ay kadar önce Assault ın ambalajı ve içeriği değişmiştir . Türkiyede şu anda satılan ürünün resmini ve içeriğini ekledim . Yeni ürünün içeriği ile bunu karıştırmayın .

Muscle Pharm ürünü stoklarımıza girmiştir.
Çok yakında yine stoklarımızda uygun fiyatlara görebileceğiniz Muscle Pharm ürünleri:

• Muscle Pharm Combat Powder
  • Muscle Pharm Recon
  • Muscle Pharm Bullet Proof
  • Muscle Pharm Muscle Gel Shot
  • Muscle Pharm Shreed Matrix
  • Muscle Pharm Creatine
  • Muscle Pharm Glutamine
  • Muscle Pharm BCAA 3:1:2 (6000 mg)

Sipariş vereceğiniz her Muscle Pharm ürünü için 1 T-shirt hediye edilecektir.

[/QUOTE]

Bu urunu su an kullaniyorum. 20-30dk once 1 olcek aliyorum muazzam bir antrenman cikiyor. Pump, Güç ve Odaklanma üst safada, hafif bir karincalanma da oluyor.
Antrenman oncesi etkisinin yani sira, antrenmandan sonra da cöküsü engelliyor. Uykusuzluk yapmiyor buda super.

Sitenin sponsorunda var.

Fiyatı diğer ürünlere nazaran gerçekten düşük, neden acaba ?
Kocaman gida olarak gözüküyor distribütörü.

dün bu soruya biraz agresif cevap yazmıştım yönetim de sildi haklı olarak. bu yüzden özür dilerim. ürünün fiyatı pek düşük sayılmaz aslında gayet fazla. assault ürününün eski versiyonu en son 20 dolarlara falan satılıyordu yurtdışında çoğu site artık yeni versiyonunu satmaya başladı. yani zaten yurtışının 3 katı fiyatına satılan birşey için "gerçekten düşük" demek doğru değil.

çok şükür yavaş yavaş ülkemizde rekabet gelişiyor ve artık fiyatlar biraz daha insaf sınırları içerisinde kalıyor. ben de fahiş fiyatlara satılan markaları almayarak bireysel olarak tavrımı koyuyorum. ilerleyen zamanlarda fiyatlar daha da düşecek inşallah.

saygılar.

Dün aldım kendisini.. Eve gelir gelmez denemek istedim 1/2 ölçek şeklinde suyla karıştırıp içtim.

Tadı gayet iyi ben sevdim şahsen. İlk defa n.o ürün kullanacağımdan dolayı çok merak ediyordum ne olacak etki görecek miyim derken 20-25 dakika sonra kollarda karıncalanma bunalma hafif terleme yerinde DURAMAMA :D

Yemek yerken arkadaşlarım bile farkına varmış noldu sana niye böyle tuhaf hareket ediyosun falan dediler. Refleksler hızlanıyo ani hareket ediyosunuz

Ürün bence gayet başarılı :)

• Like
Reactions: uzk
Uykuya bağlayacaksan SAVAS74 öyle bi problemle karşılaşmadım her zamanki gibiydi uykum Assaultu aldıgımda saat 20.00 civarıydı.

yok, uykuya bağlamıcam, forumda bilenler bilir benim kalpte aritmi problemi var. kafeinsiz güzel bir NO ürün ararım sürekli. o bakımdan soruyorum :)

Karakaş

Ben ürünlerin fiyatlarını yurt dışıyla kıyaslamıyorum Amerikada yaşamıyoruz. Fiyatların yüksek olduğu hakkında yorumlardan artık ben gerçekten bıktım. Tamam evet, ne yapabiliriz ? Hiç bir şey. Ozaman bunu her ürün başlığında belirtmenin anlamı nedir ? (size özel olarak yazmıyorum bunları)

Benim burda kafamı karıştıran olay diğer ürünlere nazaran fiyatının uygun olması. Benzer ürünler 139 TLden başlıyor.

Ürünün fiyatının uygun olması markanın bilinen bir marka olmamasından kaynaklanabilir ...

Back
Yukarı