MP Assault mu ? Mp Creatin mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ihsan07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bunlardan birini almak istiyorum sizce hangısını alım ıkısıde aynı etkıyımı verır yoksa yardım !!!!!!dumbellllsdumbellllsdumbelllls

Assaultta zaten creatin var bence assault

Assault nox sadece antrenmandan önce antrenman performansı arttırır.

Ancak creatine alırsan antrenman öncesi alırsan güç antrenman sonrası alırsan ise recovery etkisinden faydalanmak mümkündür.

Bence direk creatine ancak senin için supplement tavsiyesinden önce spor geçmişin boy kilo yaş ve hedef yazarsanız sevinirim.

Üye profilinde yazdığı gibi yaşınız 17 ise suplement kullanımına kesinlikle karşıyım.

Assault nox sadece antrenmandan önce antrenman performansı arttırır.

Ancak creatine alırsan antrenman öncesi alırsan güç antrenman sonrası alırsan ise recovery etkisinden faydalanmak mümkündür.

Bence direk creatine ancak senin için supplement tavsiyesinden önce spor geçmişin boy kilo yaş ve hedef yazarsanız sevinirim.

Üye profilinde yazdığı gibi yaşınız 17 ise suplement kullanımına kesinlikle karşıyım.

Keşke musclepharm assaultun içindeki maddelerin gramlarını verse.Bu markalar bu tarz önemli konuları neden müşteriden gizler anlamam.Assaultun yanlık hatırlamıyorsam 1 servisi 23 gram gibi çok büyük bir rakam ve içinde creatine olduğu yazıyordu.Ben sanmıyorum assault kullandıktan sonra creatine ihtiyaç olsun yada assault varken creatin tercih edilsin

1 servisi 23 gram yani 1/2 ölçeği 23 gram ediyor 9 gramı karbonhidrat.

Ben ürünü kullandım bırakın tek başına yeterli olmasını yanında creatine ile bile bir nebze oldu ürün.

Bence silik bir ürün her başlıkta belirtiyorum.

Nox alınacak ise craze c4 musclefreak tercih sıralamasında olmalı.

1 servisi 23 gram yani 1/2 ölçeği 23 gram ediyor 9 gramı karbonhidrat.

Ben ürünü kullandım bırakın tek başına yeterli olmasını yanında creatine ile bile bir nebze oldu ürün.

Bence silik bir ürün her başlıkta belirtiyorum.

Nox alınacak ise craze c4 musclefreak tercih sıralamasında olmalı.

Şahsen kullanmadım ama yurtdışı forumlarında çok başarılı olduğu söyleniyordu.Belkide bünyeye göre değişiyordur preworkoutlar banada enerji vermiyor creatinde kullanmama rağmen sadece damar genişletme etkileri var.

cevap attıgınız için tesekurler arkdaşlarım kardeşlerim ellerınıze saglık. 8 ay lık sporcuyum 18 yasındayım onu oyle acarken yapmıstım yani suan 18 yasındayım kardeşim şimdi nediyorsunuz creatin le assualt aynı urun mu yanı asaltun ıcındekı kreatın miktarı yeterlımıdır ? he bide ikiside aynı yola cıkmıyormu ıkısıde performans ıcın dimi ? bu arada fit bir görünüm kazanmak istiyorum yaza kadar toplansın vucuut yanı anladın

http://www.protein 7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=286 Ürün bu ama ''mehmetanil'' denemiş beğenmemiş ben şahsen denemedim o yüzden yorum yapamam alın yada almayın diye.

Ama yurtdışı forumlarında genel yorum başarılı olduğu yönünde ki bb.com 2012 nin en iyi preworkoutu seçti assault u sanırsam.Ama creatin konusunda bilgim yok gramajlarını vermiyor musclepharm malesef

ya sevgili mehmetanil bende 17 yaşındayım :) . bu arada daha ilk defa creatin ve türevi kullanacaksan normal creatin ile başla derim.daha sonra herhangi bir nox ürünü alırsın.saygılar

eyvallah yorumlarınız için kardeşilerim. creatin marka olarak hangısınden almalıyım ozaman ??

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:12 ----------

creatinle performans urunu aynı yola cıkmıyormu orda kafam karısıyor bide ??

eyvallah yorumlarınız için kardeşilerim. creatin marka olarak hangısınden almalıyım ozaman ??

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:12 ----------

creatinle performans urunu aynı yola cıkmıyormu orda kafam karısıyor bide ??

Creatinin nox sistemi üzerine değilde enerji ve hacim artışı üzerine biraz etkisi var.

Performans ürününden kasıt preworkout sa onların içinde genelde damarları genişleten ve kasların daha rahat beslenmesini sağlayan arginine citrulline malate gibi ürünler bulunur.Aynı ürünler değil yani.

Creatine monohydrate alacağın için sana en uygun gelen fiyatlı ürünü alabilirsin.Ben optimum creatine kullanıyorum ama creatine monohydrate olan her ürünün hammaddesi creapure diye bir firma diyeyim artık tarafından üretiliyor.Ürünün üzerinde yazar zaten Creapure AlzChem Trostberg GmbH ye ait bir markadır diye.

assaultta 5 gr kreatin var diye söylentiler var piyasada ama o kadar çok olacağını sanmıyorum.Ama genelde spor öncesi ürünlerde 3-5 gr arası kreatine olur.

Creatine antrenman öncesi kullanımda güç artışı sağlarken

Antrenman sonrasında recovery amaçlıda alınabilir. Ben antrenman sonrası alıyorum.

Ürünün çok oy almasını ben marka adına ve değerine bağlıyorum.

Zaten c4 de crazede assaulttan daha fazla oy almıslar.

Büyük ölçekli karbonhidrat içerikli noxlar yerine bu 5 gram gelen ancak sağlam titreten noxları daha önde görüyorum.

Creatine antrenman öncesi kullanımda güç artışı sağlarken

Antrenman sonrasında recovery amaçlıda alınabilir. Ben antrenman sonrası alıyorum.

Ürünün çok oy almasını ben marka adına ve değerine bağlıyorum.

Zaten c4 de crazede assaulttan daha fazla oy almıslar.

Büyük ölçekli karbonhidrat içerikli noxlar yerine bu 5 gram gelen ancak sağlam titreten noxları daha önde görüyorum.

Çok janjanlı gözalıcı bir kutu tasarımı var :D Birde böyle aksiyonel bir assault combat recon gibi isimler kullanılmasıda popülerliğe etken olabilir :D

Back
Yukarı