motivasyonunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Antreman sırasında hareketin son setinin son tekrarında bütün vücudun sana ağırlığı bırakmanı söylemesine rağmen küfrederek, bağırarak, gözünün içine ter kaçarken ağırlığı kaldırıp 2 saniye havada tutmak. Bu hissi hiçbişeye değişmem.

Bacak çalıştıktan sonra merdivenleri çıkarken zorlanmak, squatta ağır girerken aynadaki görüntüm beni oldukça motive eder. Bazen kendimi kandırırım hadi bu son tekrar, bu son tekrar derim.Sonra bir bakmışım 5 tekrarda nerdeyse bırakacakken 10 tekrar çıkmış.

İlk söylediğin dumbell fly yaparken çok oluyor :D ama gerçekten o son tekrarda 2

saniye hiç bir şeye değişmem :)

kişisel olarak 2 sebebim var :

1- En büyük etken burda ki başaran kişileri ve vücutlarını görünce gaza geliyorum yanlış anlaşılmasın onlar yapabiliyorsa ben neden yapamıyım diyerek kendime motivasyon sağlıyorum

2- Yaz döneminde 80 kilo biri olarak çevremdeki çoğu kız bana bakardı (insanların bana bakması acayip hoşuma gider, övünmek gibi olmasın ama kendi çapımda birazda karizmam vardır :P ) şuanki zamana kadar sağlıksız beslenerek 96 kilo olan biriyim ve hiç kimse dönüpte bakmıyor buda beni deli ediyor ve acayip şekilde hırs yapıyorum diyebilirim :)

Zaten bu spor sabır işi ve bu etapta motivasyon, hırs ve azmin çok büyük etkisi var diyebilirim.. tabiki yanlış anlaşılmaması için belirtiyorum ki kendi adıma konuşuyorum :)

Back
Yukarı