motivasyonunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
profesyonel bodycilerin antreman videolarını seyrederek bodycilerin gaza getirici beslenme antreman günlüklerini okuyarak spor dergileri okuyarak spor ve aksiyon türünde film seyrederek

Vücudumun geliştiğini gördükçe bu spora biraz daha çok bağlanıyorum.Ve bu sporun sadece hacim değil daha değişik gelişmelerde verdiğini öğrendiğim için.Arkadaşlarımımla beraber yaptığım için.Kendi vücudumu kendi yaptığım şeylerle geliştirerek biyere getirmenin beni tatmin ettiği için.Hırslı olduğum için.

sinirlendiğimde motive oluyorum, bunu farkettim. o gün biriyle kavga mı ettim, birisi kötü bişey mi dedi, gidiyorum spor salonuna bas babam bas ya da koş babam koş. İnsan sinirli olunca hırs yapıyor.

Sakatlandığımda motive oluyorum. Nedeni partnerim başka birisiyle antrenman çıkartıyor(bi abimizle) ve telefonla beni arayıp, beni dellendiriyorlar, gıcıklık yapıyorlar.

antrenmandan sonra dus alıp belınde havluyla aynanın karsısında durup aldıgım haz ile...Sevgılımle sevişirken vucudumun git gide daha iyi oludugunu söyleyıp hayran hayran bakmasıyla :) :)

eski pantolonlarıma bakarak ve duştan sonra aynanın karşısına geçerek.
bi de dış faktörlerden gelen övgülerle

Antreman sırasında hareketin son setinin son tekrarında bütün vücudun sana ağırlığı bırakmanı söylemesine rağmen küfrederek, bağırarak, gözünün içine ter kaçarken ağırlığı kaldırıp 2 saniye havada tutmak. Bu hissi hiçbişeye değişmem.

Bacak çalıştıktan sonra merdivenleri çıkarken zorlanmak, squatta ağır girerken aynadaki görüntüm beni oldukça motive eder. Bazen kendimi kandırırım hadi bu son tekrar, bu son tekrar derim.Sonra bir bakmışım 5 tekrarda nerdeyse bırakacakken 10 tekrar çıkmış.

Geçen aydan biraz daha kuvvetli olduğumu ve vücudumun akranlarima göre daha az yaşlandiğini gördükçe nasil motive olmam....

Rocky filmini ne zaman izlesem filmin ortasinda disari cikip kosasim gelir mesela :D bech presste de Adriaaaaaannnnnn diye bagiririm falan :p

Motivasyonum azaldı mı Rocky'deki raplikleri dinlerim yada Rocky serisini baştan full izlerim , Rocky filminde Rusla dövüşmeye hazırlandığı şarkı ile Eye of the tıger müziklerini dinlerim , bu foruma bakarım gelişenlere baktıkça motivasyonum daha da artar , vücudumdaki gelişmeleri gördükçe daha da motivsyonum artar ... :)

ya da birkaç Alexis Texas veya Franziska Facella fotoğrafı videosu falan izlerim :D onların verdiği pozitif enerjiyle antrenmana başlarım :lol:

Back
Yukarı