moraliniz bozukken antremana gidiyor musunuz ?

moraliniz bozukken antremana gidiyor musunuz ?

• Total voters
    119
Moralim bozuk olur veya iyi olur, hava soğuk yada sıcak olur, şöyle olur yada böyle olur ne olursa olsun salona giderim çalışırım kendime karşı olan görevimi yerine getirmiş olmanın verdiği hazzı yaşarım sonra unutmayın arkadaşlar "Bedelini ödemediğiniz güzelliği yaşayamzsınız" onun için yapmanız gereken ne olursa olsun hele bunu kendiniz için yapıyorsanız en doğru ve disiplinli bir şekilde yapmak için kendinizi programlayın.

Moralim bozukken demeyimde stresliyken antremana gitmeseydim şu an sadece 3 antreman felan yapmış olurdum. Yengenizden rahat yoook :D

Ben gidiyorum hatta çıktıktan sonra kafam daha boş oluyor.Kendimi rahatlamış hissediyorum.Ancak bb yapıyorum şu an eğer cardio için gidiyor olsaydım gitmeye bilirdim.Çünkü cardio zaten yeterince moral bozuyor :)

Ben gidiyorum hatta çıktıktan sonra kafam daha boş oluyor.Kendimi rahatlamış hissediyorum.Ancak bb yapıyorum şu an eğer cardio için gidiyor olsaydım gitmeye bilirdim.Çünkü cardio zaten yeterince moral bozuyor :)

Cardio'yu sıkıcı buluyorsan Rocky'nin tüm müzikleri at Mp3'e ve 2. filmde Rocky'nin şehri koşarak turladığı sahneyi hatırla. Beni hoca zor indirmişti makineden :D

Cardio'yu sıkıcı buluyorsan Rocky'nin tüm müzikleri at Mp3'e ve 2. filmde Rocky'nin şehri koşarak turladığı sahneyi hatırla. Beni hoca zor indirmişti makineden :D

Ara yıl tatilinde sıkı bir diyete ve cardio ya başlamayı düşünüyorum. Deneyeyim bi... :D

En iyisi bence moral bozukken gitmek. Kafanı dağıtıyorsun. Spordan çıkıncada kendimi huzurlu hissediyorum

gidiyorum cunki moralim bozuk oldugunda gitmedigim zamanlar sporda duzensizlik getirdi buda bosa calisip istedigim vucudu elde etmemi engelledi moralim bozukkende gidiyorum

yanlışlıkla hayıe dedim :D .. evet olacaktı :)

kesinlikl evet ..spor mutlu ediyo beni :) .. iyi geliyor.. verimli geçiyor mu? her zaman değil ama iyi geliyo motivasyon açısından.

Moralim bozuk oldugunda antrenmana gitme isteğim dahada artıyor, çünkü ağır birseyler kaldırıp kendimi zorlamam lazım ki o siniri,stresi atiyim içimden.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=MwPb7g_BlXQ[/YOUTUBE]

Moral bozukken özellikle bu şarkıyı dinlerim antrenman esnasında ve beni acaip motive eder. dumbelllls

Moralim bozuk oldugunda antrenmana gitme isteğim dahada artıyor, çünkü ağır birseyler kaldırıp kendimi zorlamam lazım ki o siniri,stresi atiyim içimden.

okulda hocalarımın yanında istesem al aşağı edebileceğim bi terbiyesizin lafını yemiştim sırf kendimi bozmayayım hocaların yanında diye.o gün antrenmanda ağırlıklar artmıştı 2.5kg falan ve incline dumbbell press yaparken son 2 tekrarı çıkaramadım diye dumbbella küfür ettiğimi hatırlıyorum :D

bazen oakdar yorgun oluyorumki eve gittiğim zaman elimi yüzümü yıkamaya bile üşeniyorum.Sonra düşünüyorum bugun çalıştım başkasının sorunlarına koştum.Ya kendim,kendi vücudum için ne yaptım ?? sonra derken salondayım :D

Özellikle moralim bozuk olduğunda gidiyorum Çıktığımda sinir stress kalmıyor çok rahatlıyorum :)

ben bayanım bodyle uğraşmıyorum henüz ama düzenli spor yapıyorum bende fikrimi yazmak istedim müsadenizle :)
metal dinleyerek koşuyorum tv izleyerek kol göğüs çalıştırıyorum
özellikle metal dinlerken koşu bandının tozunu attırıyorum :)
bi ara depresyondaydım sporla geçirdim
ama işte ne kötü yanı benim için ara verirsem hemen şişiyorum
bazen eşimle tartışınca filan yapmak istemesemde zorluyorum kendimi bir süre sonra unutuyorum herşeyi zaten spor morla depolatıyor
ama minik oğlum hasta ise o zaman yapamıyorum işte onun başında bekliyorum gece gündüz :( tek spor yapamadığım anlardır

çok hastaysam gitmiyorum ama moralim çok bozuk olduğunda vg sporu ilaç gibi geliyor antreman bitince stres,sinir,üzüntü kalmıyor kendimi mutlu hissediyorum

Back
Yukarı