arkadaşlar herkese merhaba ben geçen sene ağustosda bb ye başlayıp ekimde bırakmak zorunda kaldım ölçülerim ise;
kol başlangıç 25 bitiş 29
göğüs başlangıç 87 bitiş 91
bel başlangıç 82 bitiş 87
omuz başlangıç 104 bitiş 110
kilo başlangıç 58 bitiş 67
neyse nisanda tekrar başladım yine ölçüler;
kol başlangıç 28 şuan 30.5
göğüs başlangıç 91 şuan 95
bel başlangıç 92 şuan 90
omuz başlangıç 106 şuan 109
kilo başlangıç 70 şuan 72
moralimi bozan konu arkadaşlarım sende hiç gelişme yok diyorlar salonda benle beraber başlayanlar benden ağır kaldırıyo ben kaldıramıyorum salona vücudu sağlam kişiler gelince moralim bozuluyo ki bugün salonda en çelimsiz bendim herkesde maşallah Allah dahada versin sağlam vücut vardı kendimi kötü hissettim takviye kullanmıyorum beslenmem de pek iyi değil özellikle yumurtadan tiksiniyorum sizce takviye almamın zamanı geldimi yoksa benden bişey olmaz diyip sporu bıraksam mı ?
kol başlangıç 25 bitiş 29
göğüs başlangıç 87 bitiş 91
bel başlangıç 82 bitiş 87
omuz başlangıç 104 bitiş 110
kilo başlangıç 58 bitiş 67
neyse nisanda tekrar başladım yine ölçüler;
kol başlangıç 28 şuan 30.5
göğüs başlangıç 91 şuan 95
bel başlangıç 92 şuan 90
omuz başlangıç 106 şuan 109
kilo başlangıç 70 şuan 72
moralimi bozan konu arkadaşlarım sende hiç gelişme yok diyorlar salonda benle beraber başlayanlar benden ağır kaldırıyo ben kaldıramıyorum salona vücudu sağlam kişiler gelince moralim bozuluyo ki bugün salonda en çelimsiz bendim herkesde maşallah Allah dahada versin sağlam vücut vardı kendimi kötü hissettim takviye kullanmıyorum beslenmem de pek iyi değil özellikle yumurtadan tiksiniyorum sizce takviye almamın zamanı geldimi yoksa benden bişey olmaz diyip sporu bıraksam mı ?