moral bozuklugu

4 aylık bb ıle ugrasıyorum. 10 gun memlekete gıttıgım ıcın ara verdım. Bugun dondum ve ılk antremanıma gıttım . Gogus bıceps calısmam gerekıyordu ama gıtmeden oncekı agırlıklarla setlerı cıkaramadım.Bende bı kac hareket yapıp sonlandırdım antremanı. Normal mı bu durum? Ne zamana eskı formumu yakalarım tesekkrler

çok normal tabi ki :)
kafaya takmayın ağırlıkları yavaş yavaş arttırarak eski kaldırdığınız ağırlıklara dönersiniz.moral bozmaya gerek yok ;)

Sporda en önemli şey moral diye düşünüyorum bir kaç haftaya kadar eskisi gibi olursun morel önemli dostum

sen yine iyisin ben 4. aydan sonra 1 ay ara verdim aranının ardından ınclıne bench press te ölümden döndüm :D

ara verdikten sonra yapılan en büyük hatalardan biri de ara vermeden önceki agırlıkları kullanmak bunun yerine düsük agırlıklarla idman yapılmalı ve zamanla arttırılmalı zaten 1 hafta icerisinde agırlıklar degisir

bir de işin iyi tarafından bakmayı dene.belki o gün iyi beslenememiştin,iyi uyuyayamamıştın.bu faktörler çok etkiliyor.uzun periyotlrda bile her antreman aynı performansı sergilemek çok zor.

sanırım memlekette beslenmeye dikkat etmemişsiniz 10 gun uzunb ır sure degıl aslında agırlıklar cok düşmemesi gerekıyor veya dusmemesı gerekıyor cunku dahda dınlenmiş olurdunuz beslenmeyi sanırım boşvermişsiniz o yuzden olabılır.

1 ay alcı yuzunden ara verdım 2 haftada yuruyemedım dıye toplamda 1.5 ay ara verdım ama salona tekar donunce goguste rekorumu kırdım :D

ama moral bozmayın sporcu oldugunuz ıcın vucut kısa surede toplar

• Like
Reactions: Azi
Evet bazıları dinlendikten sonra kısa süre de toparlayıp,maximumlarını bile yaşıyorlar.Ben ise 1 sene içinde 4kez ara verdim :) [1 AYLIK] Bir türlü arttıramıyorum ağırlıkları toparlanmam da uzun zaman alıyor :)90 kg adamım 55 kg benç giriyorum,insanın onuruna dokunuyor :):)

Back
Yukarı