Mobil versiyona geçilecekmi?

Su an icin boyle bir planlama yok. Ancak neden olmasın?

Bu konu hakkında teknik destek verecek arkadaslar var ise, paylasın lutfen.

Mobil uygulamaya gecise keske telden giriyorum ve yazilari okumak cok zor lutfen el atilsa super olur

Donanim haber ile konusun. Bence onlar herturlu yardim eder... Cok acele gecilmeli
Bence.

Kesinlikle bu güncelleme cok iyi gelecek , köyde vs. evden uzak kaldığım dönemlerde zorluk çekiyorum

arkadaslar bu guncelleme ne zaman olaca 2013 te falanmi au oldu raht rahat yazi okuyamiyoruz valla admin arkadaslar ilgilenirmianiz lutfen bwnce her seyi birakip bu konuyla ilgilenmesi gerek adminlerin her zaman pc baaina oturamiyoruz disarda spor yaparken foruma girin diyorum ve cikiyorum bu durim yuzunden ilgilenin lutfen!!!

admin arkadaslar son guncelleme ne zaman olacak bi tarih verinde ona gore girelim illalah ettim artik.

Evet biraz zorlanıyorum ve 3G ile yavaş bağlanıyorum .
Yazıları büyütüp küçültmek ayrı bir mesele güncelleme ortada yok hala ..

kac ayvgecti girim bakim dedim ilgilenen yok cidden sadecevbir admin konuylavilgilenseydi mobil versiyona gecilmisti cidden

Eger geçilirse muhtesem bırsey olur .

kac ayvgecti girim bakim dedim ilgilenen yok cidden sadecevbir admin konuylavilgilenseydi mobil versiyona gecilmisti cidden

forumda yönetim yokmuş sanki kendi halinde işler yürüyormuş izlenimi veriyorsunuz..
güncellemenin yayınlanması yönetimin elinde mi sizce? yayınlandığında teknik imkanlar ölçüsünde ekleme yapılacaktır..

ben sadece bu konu icin belirtmistim durumuzaten adminler olmasavheralde forum karmav arisikbolirdu na kadar ugrastiginizi her ke biliryor tabiki ama bj konu icin boyle bir forumbgwc.bile kaldi bence bundan cogu arkadasim sikayetci yani onlarin birazda soylediklerini dle getordim hatamiz olduysa kusura bakmayin

Back
Yukarı