mmmor 80 günlük yağ yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmmor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mmmor

Üye
Boy 1.80
Kilo 70
80 günde 86 kilodan 70 kiloya düştüm yağ oranımı bilmiyorum ama en kısa zamanda ölçütürücem şuanki hedefim hacim kazanmak.

Eklentiler

• 1.gün and 80.gün.jpg
    1.gün and 80.gün.jpg
    267,2 KB · Görüntüleme: 575
Kardeşim nasıl bi yol izlediğini sorabilir miyim?
Bu arada tebrik ederim, devamı gelir inşallah.
Teşekkür ederim :) İlk bir ay cardio ve ağırlık çalıştım sonrasında cardioyu bırakıp sadece ağırlık çalıştım kilomun 2 katına yakın protein alıyorum 3 katı civarındada karbonhidrat alıyorum.

Beslenmen ve Antreman programin hakkinda biraz daha bilgi verebilir misin? Tebrikler, iyi is cikarmissin.
Teşekkür Ederim :)
Sabahları 1 kase yulaf ezmesi veya uno'nun tam çavdarlı ekmekleri var ondan 4 dilim 2 tam yumrta 1 tanesi beylazı.
Öğlen 200 gr tavuk göğsü 1 tabak makarna-bulgur-pirinç pilavından birisi yanına yoğurt ve 1 tane meyve.
Akşam öğlen yemeğinin aynısı sadece meyvesi yok bazen oda oluyor. öğünlerim bu kadar 3 öğündü yağ yakımında ama şuan bulk yaptığım için öğünleri arttırıcam.

Tebrik ederim guzel is cıkmıs ortaya.Bulkta olcagını belirttigin icin karbonhidratı biraz daha arttırmanı tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı