MMA yapanlar gelsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Paul_

Üye
MMA yapanlar hiç sokakta kendilerini korumak zorunda kaldı mı ?

mma = kick boks + güreş midir ?

sokakta dövüşmek ve saldırı konusunda mma bokstan daha faydalı olur diye düşünüyorum haksız mıyım

peki kaç ay gibi bir sürede şu mma yerde dövüş tekniklerini kaparım ?

Nereye tuş ediyorsun, 6 ayda boksör olduğunu mu zannediyorsun ? Orta bir MMA dövüşçüsünü bırak tuş etmeyi 1 dakika işin biter.
Ama ben ciddi yapmacağım, hob amaçlı diyorsan git vakit öldür. Ama ben ciddi bir şeyler yapcağım, uluslar arası maçlara gireceğim diyorsan hayal görme.
Bu arada türkiyede bence 1 yada 2 tane MMA salonu var. Diğerleri pek iyi değil.

Nereye tuş ediyorsun, 6 ayda boksör olduğunu mu zannediyorsun ? Orta bir MMA dövüşçüsünü bırak tuş etmeyi 1 dakika işin biter.
Ama ben ciddi yapmacağım, hob amaçlı diyorsan git vakit öldür. Ama ben ciddi bir şeyler yapcağım, uluslar arası maçlara gireceğim diyorsan hayal görme.
Bu arada türkiyede bence 1 yada 2 tane MMA salonu var. Diğerleri pek iyi değil.

ne uluslarası maçlara çıkacağım kardeşim deli miyim ben ? hadi boks falan neyse bir çeşit sporda, mma yı profesyonel bir iş olarak göremem ben. bildiğin dövüş kavga. bana hiç mantıklı gelmiyor.
sadece hobi olarak yapıcam aslında hobi olarakta değil, tekniği öğrenmek vs. çeviklik kazanmak

ben mmaci birini minderde duvarlara vurdum, tabi dövüş yada bir kavga değildi. kavgada ne olacağı belli olmaz.

mmciler çok çevik oluyor birazda çeviklik kazanmak isterim. zımba gibiler maşallah

Back
Yukarı