Mma ya başlıcam korkuyorum

Evet abiler 15 yaşıma geçen günlerde bastım bu mma denen spora merak saldım boy 1.84 kilo 86 valla kas falan yok sınav bile 5- 10 arası çekebiliyorum acaba salonda fiziki özelliklerimle dalga gecerler mi onlar pata kute 50 sınav çekerken mal mal 5 sınav çekersem çok ezik olmazmiyim nolur yardım edin yarın sabah basliyorum

Evet abiler 15 yaşıma geçen günlerde bastım bu mma denen spora merak saldım boy 1.84 kilo 86 valla kas falan yok sınav bile 5- 10 arası çekebiliyorum acaba salonda fiziki özelliklerimle dalga gecerler mi onlar pata kute 50 sınav çekerken mal mal 5 sınav çekersem çok ezik olmazmiyim nolur yardım edin yarın sabah basliyorum
Yok öyle bişey korkma bende başladığımda 7-8 şınav çekiyodum kick boksa şuan 1 yıl geçti çok üstüne düşmediğim halde şınav çekmenin 22-23 tane felan çekebiliyorum. Takma kafana ayrıca öyle 50 şınav çekmek çokta basit bişey değildir yani salona başladığında kimse senle dalga geçmeyecek :)

Merak etme ben 8 aydır yapıyorum ilk başladığımda bende öyle düşünüyodum salona ilk gittigimde mal mal bakıyodum torbalara çekinerek vuruyodum falan ama merak etme kimse dalga geçmez ordaki samimiyet başka bi yerde yok :) bazen düşünüyorum başlamasaydım şuan nasıl olurdum diye :D iyiki başlamışım sende hiçbişeyden çekinme
İyi günler :D

biraz daha güçlendikten sonra bir gün bile olsa güçlenmek için ağırlık çalış bu benim tavsiyem

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul avrupa yakası tarafında iyi bir salon bilen var mı ??[DOUBLEPOST=1440800711][/DOUBLEPOST]Benim bildiğim bi Corvos Academy varmış ama iyi mi bilmiyorum..

Agirlik calisma bence kendi vucut agirliginla sinav mekik barfiks muscle up gibi hareketler yap.Street workout yaz izle youtube a.Chris barviking diye bir cocuk inanilmaz gelisti.

Merak etme ben 8 aydır yapıyorum ilk başladığımda bende öyle düşünüyodum salona ilk gittigimde mal mal bakıyodum torbalara çekinerek vuruyodum falan ama merak etme kimse dalga geçmez ordaki samimiyet başka bi yerde yok :) bazen düşünüyorum başlamasaydım şuan nasıl olurdum diye :D iyiki başlamışım sende hiçbişeyden çekinme
İyi günler :D
Adam cok dogru demis ordaki samimiyet hicbir yerde yok

Sen başkalarının ne dedigene bakacaksan zor bu sporda işin

bende kilo alabilmek için bodye başlama geregi duydugumda aynı olayı yaşamıştım '' Ulan şimdi oradaki adamların hepsi öküz gibidir ben çöp gibiyim '' 54 kilo 1.80 boydaydım bir gittim o durumda olan tek ben degilmişim üstüne üstünlük bayada yardımları oldu oradaki o öküz gibi dedigim arkadaşların saolsunlar :) 68 olduydum geri düştük bakalım çıkmaya çalışıyoz :D ama kafaya takma bencede git eger bu problemlerden gitmezsen ileride keşke gitseydim diyeceksin keşke demektense iyiki yapmışım en azından hevesimi aldım demek daha mantıklı olur bence 1 dakika dahi bekleme kolay gelsin :)

Back
Yukarı