MMA İçin En İyi 2 Spor Kombinasyonu Hangisidir?

MMA İçin En İyi 2 Spor Kombinasyonu Hangisidir?

• Judo-Kickboks(Muay Thai)

Votes: 13 4,5%
  • Jiu Jutsu-Kickboks(Muay Thai)

Votes: 110 37,8%
  • Güreş-Kickboks(Muay Thai)

Votes: 72 24,7%
  • Boks-Judo

Votes: 6 2,1%
  • Boks-Jiu Jutsu

Votes: 22 7,6%
  • Boks-Güreş

Votes: 34 11,7%
  • Sambo-Kickboks(Muay-Thai)

Votes: 8 2,7%
  • Sambo-Boks

Votes: 1 0,3%
  • Aikido-Kickboks

Votes: 8 2,7%
  • Tekvando-Jiu Jutsu

Votes: 7 2,4%
  • Tekvando-Kickboks

Votes: 10 3,4%

• Total voters
    291
BJJ-Muay thai bence ama bu kişiden kişiye değişir

1-kickbox(ayak kullanımı hız ve yumruk için) 2-jiu jitsu(kilit etmek, pes ettirmek, kilitten kurtulmak için)

kesinlikle thai box ve jijutsu 4 yildir amerikada mma yapiyorum ve turkiyedede 1 yil thai box yaptim.100lerce kez mac yaptim jijutsucu varsa karsinda istedigin kadar guclu ol yerde kilitliyor seni

Bence boks kesinlikle olmalı. Zaten UFC maçı izlediysen çoğunlukla boks teknikleri kullanılıyor. Yer dövüşü için ise bence bjj veya judo.

aylardır aklımda bir kombinasyon var size de tanışayım dedim bence boks-tekvando + güreş veya jiujitsu yumruğum temel bilgileri boks ayağın uçma kaçma numaraları da tk da yerde de güreş veya jiujitsu diyorum

bu sporların hepsinin olması lazım mma için az yada çok gerekli diye bişey yok aslında.serbest dövüş herşeyi kullanıyosun o yüzden hepsinide bilmen lazm

boks-güreş ve jiu jutsu ama asıl olan şey senin ne kadar o spor dalını geliştirmiş olman gerisi hikaye
adam senden iyise zaten sen bütün spor dallarını bilsen ne olur bilmesen ne olur
sen adamdan hız kuvvet kondisyon bakımından üstün olduktan sonra boğuşarakta yenersin adamı

Back
Yukarı