Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bahsettiğiniz kısım triceps brachii sanırım. triceps brachii için kickback, overhead triceps extension ve lying triceps extension öneririm.
benim triceps programı şöle bir yorum yaparsan çok sevinirim
1. pushdown 4x8
2. skullcrusher 4x8
3. dips ( paralel barda) 4x8
bu programda eklemem , çıkarmam gereken hareket varmı sence?
bahsettiğimiz yer long head kısmı. benim brachii kısmı bayağı iyi de long head kısmını biraz daha hacimlendirmem lazım.
resim ekledim long head kısmını görebilirsin
şimdiden teşekkür ederim tekrar
mustafa bey bugün sizi avcılar sahilden yukarı çıkarken gördüm,sarı tişört-gri şort ve beyaz ayakkabılarınızlamarkete girdiniz ve telefonla konuşarak çıkıp gittiniz.vücudunuz gerçekten taktire şayan.Allah nazarlardan saklasın
![]()
Dostum malesef ayarı kacırmıssın gibi geldi bana. Cok kaliteli ve emek harcanmıs bi vucut ama yakısmamıs.
Yorum yapmak ne kadar kolay degil mi ?Dostum malesef ayarı kacırmıssın gibi geldi bana. Cok kaliteli ve emek harcanmıs bi vucut ama yakısmamıs.
düşüncene saygı duyuyorum dostum belki iriliği sevmiyosundur ama burası bir bodyforum.burda bu vücut formuna gelmiş insanlara gıptayla bakılır çünkü hemen herkez az çok bilir o raddeye gelene kadar verilen emeği çekilen eziyeti.ipin ucunu kaçırmışsın dedikten sonra bi gülücük ekleseydin bu iltifat olarak bile algılanabilirdi çünkü burası ipin ucu kaçsın diye yıllardır çalışan insanlarla doluDostum malesef ayarı kacırmıssın gibi geldi bana. Cok kaliteli ve emek harcanmıs bi vucut ama yakısmamıs.
hadi ya sen ne önerirsin neler yapmalıyım bu saatten sonra?
düşüncene saygı duyuyorum dostum belki iriliği sevmiyosundur ama burası bir bodyforum.burda bu vücut formuna gelmiş insanlara gıptayla bakılır çünkü hemen herkez az çok bilir o raddeye gelene kadar verilen emeği çekilen eziyeti.ipin ucunu kaçırmışsın dedikten sonra bi gülücük ekleseydin bu iltifat olarak bile algılanabilirdi çünkü burası ipin ucu kaçsın diye yıllardır çalışan insanlarla dolu
MK#7 hocam bir yarışma izleyicisi olarak düşüncemi söyliyim resimlerinizde kütle olarak gerçekten çok iyisiniz ama sanırım 100 kiloda yarışan biri olarak kas derinliği olarak biraz eksiksiniz( kıyaslamayı sizin gibi yarışmacılara göre yapıyorum tabiki) tabi böyle gözükmesinde fotoğraf makinesi yada ışığın etkiside olabilir.dilerim bundan sonraki yarışmalarınızda istediğiniz neticeleri elde edersiniz..
Kıskanıyorlar abi seni devam et süpersin![]()
Dostum malesef ayarı kacırmıssın gibi geldi bana. Cok kaliteli ve emek harcanmıs bi vucut ama yakısmamıs.
steroid avi...
steroid avi...