Missy Franklin henüz 17 yaşında

Arkadaşlar kendisi Amerikalı Yüzücü inanması zor ama 95 doğumlu 17 yaşında.Yani bi kendime bakıyorum birde bu kıza mı desem kadına mı desem dağlar kadar fark var ne yemiş ne içmiş hem fizik olarak hem surat tip olarak çok olgun büyük gösteriyor.(sağdaki jimnastikci Shawn Jhonson)

Londra olimpiyatlarında kadınlar 200m sırtüstü yüzme yarışında dünya rekoru kırarak altın madalyayı kazandı.Lakabı female phelps =)

Buda eğlenceli bi videosu =)
https://www.youtube.com/watch?v=uzp_LwCTW8U

Eklentiler

• 313020_410628222316370_290409183_n.jpg
    313020_410628222316370_290409183_n.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 488
Son düzenleme:
Genç bir sporcu gerçekten guzel ve iyi fiziği .
Bazıları diyodur bide burdakilere bak hala bıyıklı .

Bizim futbol klubünde bi abi vardı yaşını küçülte küçülte ben onun abisi durumuna geldim :D konuyu görünce bu abi geldi aklıma benzetmek gibi olmasın

Dişleri, çenesi filan bir tuhaf bence de.. :)

büyüme hormonu sağ olsun omurlar kapandıktan sonra etkisini parmak uçlarına, çeneye ve diğer uç noktalarda gösteriyor. bu tabi daha kendisinin genç hali, bir 10 yıl sonra filan bu etkiler daha belli olacaktır.

büyüme hormonunun çeneye etkisi en iyi tyson gay ve michael phelps'ten anlaşılır bence

Başarılı olduğu kesin önü de açık gibi gözüküyor. Fakat güzellik konusunda ben de katılmıyorum.
Tyson gay'de bence o kadar belli olmuyor ama michael phelps'de belli

güzellik kesinlikle göreceli banada bahsettiğiniz kadar güzel gelmedi tysonda göremedim çene sıkıntısı ?

Otobüste görsem abla buyur diye yer veririm.Nasıl bişey bu ya 17 yaşında olduğundan tüm dünya emin mi bildiğin 30 yaşındaki kadın gibi duruyo:)

Back
Yukarı