Minoxidil kullanan oldu mu ?

beyler bıktım sakal cıkmama olayından yaş 20 yok :D Yok dediğim çenemde çıkıyor bıyık olarak çıkıyor yanaklarda var belli oluyor ama çok azlar. Bunu sürsem mi ? Yan etkisi olur mu ? Birde sakal dökülür falan diyorlar bırakınca ama ben hiç duymadım sakal dökülmesini. Saç dökülüyor da sakalı hiç duymadım :D

Ben 2 yıldır kullanıyorum faydası kesin oldu diyemem çünkü anlaşılmıyor benim saçlar doğuştan seyrek dökülecek diye kullanmaya başladım saçlarım 2 yıl öncekiyle aynı tek fark biraz daha siyahlaştı ya zaten dökülmeyecekti ya da faydası oldu 3 ay ara vermiştim saçlarda dökülme vs olmadı reçetesinde bıraktığınızda dökülür yazmasına rağmen, ilk aldığımda test amaçlı alnıma 2 fıs sıkıyordum 1 ay sonra alnımda ufak tefek kıllar çıkmaya başladı kıl çıkardığı kesin ama saç konusunda net konuşmak zor, sakala faydası olur.

Bende herhangi bir yan etkisi olmadı.

jileti vurduktan sonra sarımsagı ikiye böl sür gitsin aman taşma saga sola :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:37 ----------

jileti vurduktan sonra sarımsagı ikiye böl sür gitsin aman taşma saga sola :D

sarımsak işe yarıyo kel olan babamdan saç çıkarttı daha ne olsun hyper_ :D

benımde bassettıgın gıbı ama bu durumdan son derece memnunum daha kucuk gosterıyor.. kendımden ufak kızlardan hoslandıgım ıcınde bu olumlu bırsey bence :D

Back
Yukarı