Mike Chang'in göğüs ve biceps programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuTRa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

QuTRa

Üye
Merhaba arkadaşlar.İnternette fazlasıyla takip edilen Mike Chang'in göğüs ve biceps programını buldum.Benimkilerden biraz farklı.Benim programım ile onunki arasında bir kıyas ve yorum yapabilirseniz sevinirim.
Mike Chan'in göğüs programı: Mike Chang's Actual Chest And Bicep Workout - YouTube

Benim göğüs ve biceps programım:
Göğüs
-Bench Press
-Incline Bar Press
-Decline Bar Press
-Pullover
-Butterfly
Biceps
-Standing Barble Curl
-Seated Dum Curl
-Scott Curl
-Concentration Curl

Yorumlarımız için şimdiden teşekkürler. :)

Bu arada değerlerimi vereyim Yaş:17 Kilo:77 Omuz:112 Göğüs:96 Kol:33 Bel:90 Bacak :56 BB'de 2. ayım.Vücudum yağlı.

Son düzenleme:
Mike Chang'in göğüs programı

Bench Press
İnline Press
Dumbell Press
Pullover - Şınav süperset
Cable Crossover

Bu adamı eleştirebilicek biri değilim ancak Bench press le dumbell press aynı hareket onun yerine dumbell pressi kaldırıp oraya bi dumbell fly (yada incline dumbell fly) eklenirse daha iyi olur.

Bicep programı zaten standart sistem. Barbell C./ Hammer / Cons

O adamın programına çok itimat etmemenizi öneririm. şayet kendisi cd lerini satmak için göz boyamıştır. before / after pozları tamamen fake dir falan, filan. Ayrıca en basit, youtube a chest exercise mike chang falan yazınca çok farklı varyasyonlar çıkıyor. sırf kar amaçlı. sitedeki modların yada bu işe gönül koymuş başarılı arkadaşların başlıkları daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlamamışsındır Qutra. İyi çalışmalar..

Back
Yukarı