Beslenme forumunu okuyup bilinçlenerek ilk adımı atabilirsin.AbiLer bu yagı nasıL yakcaz yha bende cok yag var cok spor yapıyom ama cok yag var nasıL eritecem bunLarı bi söLeseniz
mrb exe iki üç ayyda iyi gelişme göstrmişsin yazdıgın kadarıylaHerkese selamlar. yalaşık 2-3 aydır bb yapıyorum l-carnitine arginine-ornitine-lysine le desteklemeye çalısıyorum vucut yag oranım %24 ten %19 a düştü. kollar 27 den 36 ya bel 98 den 89 a omuzlar 118 den 128 e yükseldi. Benim bedenen en çok önem verdiğim iki kas bölgesi var. En önemlisi karın kasları kimisi ne kadar çalısırsan çalış o bölge erimez genel bi erime olursa göbek gider diyor. Kimiside 1000 ve üzeri mekik ve türevleri ile eritebilirsin diyor. En dogrusu nedir. 3-5 ayda iyi sonuç alabilmek için tavsiyeleriniz nedir. Bide merak ettiğim adonis kası bunu çıkarmak için bir egzersiz veya bb hareketi varmı?
teşekkürler.
mrb onurhan sen bu kafayla o hayal etttigin ilk baklavaaya dai sahip olamazsın .dost acı söyler fakat inan bu bir gerçek.anlaşılan yenisin daha.ama sen bunu artır bence sayı vermek istemiyorum burda ama yanma maximum olana kadar devam etmen lazım bikere 500 geç yani sayılara takılıp kalma..başarılar diet yapmayı unutma sakın.ben im yağlarımda var ama günlük 3*25 ten üst miğde mekik çalışıyorum ilk bakalvaya adımhem yağ yakarken hemde karın kasları geliştirile bilir mi?
![]()
canım benim 3,5 ayda 10 kg vermişsin dogru yoldasın ama herşey için bu kadar acele etme karın kası çıkarmak öyle kolay bir olay deil ,,çok iyi beslenmee,diet programı yani,+çok iyi bir çalışma programı uygulaman lazım tabi okaadr irade sabır varsa.vücudun en zor gelişen ortaaya çıkan kasından bahsediyosunn.saygoılar ssevgiler iyi çalışmalar aç kalmazsan yapamazsın aklından çıkarma bunu.antremanlarda hiç bayılmanın eşigine gelinmi geldiysen baklavaların çıkmaya yakındır demektir.Öncelikle merhabalar..
Ben yaklaşık 3.5 aydır bb yapıyorum. İlk 1 ayında fitness yaptım kilo vermek amacıyla ve 10 kilo verdim. Boyum 1.86, kilom 80, vucudumdaki yağ oranı %10, su oranı %11 ve kas+kemik oranı 74kg ama hala baklava ya da adonis kasına dair bi gelişme yokyardımcı olabilecek birisi varsa çok iyi olur
![]()
canım benim 3,5 ayda 10 kg vermişsin dogru yoldasın ama herşey için bu kadar acele etme karın kası çıkarmak öyle kolay bir olay deil ,,çok iyi beslenmee,diet programı yani,+çok iyi bir çalışma programı uygulaman lazım tabi okaadr irade sabır varsa.vücudun en zor gelişen ortaaya çıkan kasından bahsediyosunn.saygoılar ssevgiler iyi çalışmalar aç kalmazsan yapamazsın aklından çıkarma bunu.antremanlarda hiç bayılmanın eşigine gelinmi geldiysen baklavaların çıkmaya yakındır demektir.
mrb onurhan sen bu kafayla o hayal etttigin ilk baklavaaya dai sahip olamazsın .dost acı söyler fakat inan bu bir gerçek.anlaşılan yenisin daha.ama sen bunu artır bence sayı vermek istemiyorum burda ama yanma maximum olana kadar devam etmen lazım bikere 500 geç yani sayılara takılıp kalma..başarılar diet yapmayı unutma sakın.