Kullanımınızda problem gözükmüyor.
Ancak her zaman söylediğim gibi ek besin kullanımın veya herhangi bir besin öğesinin kişiler üzerinde etkileri farklı olabilir.
Whey aldıktan sonra amino almanıza lüzum yok.
Aminoyu sabah kalkar kalkmaz veya idman biter bitmez belli ölçüde almanız ve bunu daha sonra whey ile veya proteinli beslenme ile desteklemeniz uygun.
Mide yanmasının kullandığınız aminodan mı olduğunu anlamak için aminoyu bir süre kesip kendinizi deneyebilirsiniz.
Ama en başta önereceğim; bir doktora görünmeniz ve mide yanmanıza hangi besin öğesinin neden olabileceğini soruşturmanız.
Hem kafanız rahat eder, hem de olası sağlık sorunlarının önüne geçersiniz.
aynısı bnada oluyodu bunun sebebi karın kaslarının zorlanması , yemekten hemen sonra yuruyuse cıkmak veya yatmak gibi sebeplerdir.eczanelerden mide yanması surubu almanı oneririm![]()
hocam senin bu yazdığını okuduğumda baka kaldım.yani bu dediğinin arkasındaysan büyük bir iddaa ileri sürüyosun
açıkcası aynı sorunu yaşadıgımızı düşünmüyorum.yani doktorada gittim bir kez daha,iyice incelediler falan ama onlarda bulamadılar nedenini en son rennie şurup verdiler.nadiren içiyorum ve uzun bi süre yanma olmuyor yani rahatlatıyor.fakat sebebini hala bulamadım.forum doktoru cevap verse çok mutlu olacağımda ona da özel mesaj atmama rağmen ulaşamadım henüz.
aynı problem bende de var. mide kapakçığı ile ilgili bir durum. stres- beslenme vs. yapıyor. spor yapanlarda ortaya çıkıyor diye bir durum yok.
gaviscon rennie talcid
ulcuran nexum pulset
başlıca ilaçlar bunlar
doktor kullandırıyor ve zamanlar geçmesini bekliyorsun
bence gaviscon şurup ve rennie tablet çok etkili yemeklerden 1-2 saat sonra ve yatmadan önce kullan
pulset te bir proton pompası inhibitoru. buda asıl çözüm değil. sorun kapakçıkta midenin içi yanmıyor yemek borusu yanıyor. yani yemek borusunu iyileştirmek lazım ama sürekli tahrişten iyileşmiyor. yani siz rennie şurup ve pulset ile orayı rahatlatıp iyileşmeye bırakacaksınız.tamam kullanayımda bu şurupların etkisi kalıcı değil gibime geliyor.yani pulcet tarzı bişey içmeden kesin tedavi pek mümkün değil sanırım.bende rennie şurup var şu an onu kullanıyorum rahatsızlıgım oldukça.