MertSelcuk
Üye
Evde aletsiz yapılabilinicek etkili mide egzersizlerini görelim beyler...
Hergün tekrar yapalım yaza kadar mideleri eritelim şekillendirelim... 8)
Hergün tekrar yapalım yaza kadar mideleri eritelim şekillendirelim... 8)
benım programımda pazartesı-persembe(leg reıses-sıt up)MertSelcuk dedi:Panzehir bu hareketleri deneyeceğim ama resimli anlatım varsa daha verimli olur, diğer arkadaşlarında tavsiyelerine açığım![]()
ozellıkle mıde kaslarını dıarı dogru belıgınlestırmek yanı baklaları buyutmek ıcın ben herzman uzerıme agırlık alırdım.şımdi nerdeee.MertSelcuk dedi:Yeni bir soru ?
Haftada 3-4 gün, bugünlerde 3-4 ayrı set mide antremanı yapılmalı mı mide kaslarının oluşmasında zararlımı olur yararlımı olur?
Kaval kemiğim kalın ve enine geniş olduğundan midemi kasla dolduramıyorum ancak çok sık çalıştıktan sonra baklavalar ortaya çıkıyor sonrasında yine yok oluyor, 8 aydır haftada 4 kez mide antremanı yapıyorum banamısın demiyor ancak şekillendi kaslar ortaya çıkmadı ?