Mide Bulantısı

Bunun çözümünü kimse söyleyemez sana ki ? Beslenmenden şüpheleniyorsan, ne yiyip içtiğini yazmalisin. Takviye ürün kullaniyorusun vs gibi şeyler. Şüphelendiğin ne varsa yazman lazım ki yardimci olalim.

Amino asit protein tozu tarzı şeyler kullanmıyorum, sadece günde 3-4 öğün yemek. Benim asıl sorum spordan hemen önce yenilen yemek ya da az karbonhidrat almak böyle birşeye neden olur mu?

Amino asit protein tozu tarzı şeyler kullanmıyorum, sadece günde 3-4 öğün yemek. Benim asıl sorum spordan hemen önce yenilen yemek ya da az karbonhidrat almak böyle birşeye neden olur mu?

Antremandan hemen önce değilde en azından bi yarim saat bir saat geçmesi lazim. Aldiğin karbonhidrat,protein,yağ,kcal vs bunlar mideni bulandırmaz. Atiyorum balik üstüne çikolata üstüne ayran içmişsindir, bulanır. Karbonhidratla bi alakasi yok.. ;) Eğer diyosan ki yok benim beslenmem böyle değil, normal yerim. Bi doktora görün derim. Buradan verilen bilginin doğruluğu ne kadar kesin olabilir ki? Bunu bize birakman yanliş olurthums:

Back
Yukarı