3. resimdekilerde dahil degilse o zaman bunu normal görecegim. Cünkü ünlü artislerin evleri cogunlukla böyledir. Arnold olsun yada mike tyson olsun hepsi bu sekilde köskleri vardir.
Tam malvarlığı ne kadar bilmiyorum ama sadece 1998 yılında 78 milyon$ kazanmış(33 milyon $ Chicago Bulls'tan, 20 milyon $ Nike'tan, gerisi diğer sponsorlardan Gatorade vs..). 1984'ten beri Nike ile anlaşmalı, Nike'a yılda 250 milyon $ kazandırıyormuş :!: 1992 yılında Nike Jordan'a dünyadaki bütün Nike çalışanlarının(75.000 kişi) maaşlarının toplamından daha fazla para veriyormuş. Fortune dergisinin yaptığı bir araştırmaya göre Jordan'ın dünya ekonomisine etkisi 10 milyar $. 2001 yılındaki tahmini malvarlığı 398 milyon $.
Sadece şöyle birşey yazıyorum oha lebram varya öyle bir reklam evler süper aaaaaaaaaahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
Hsd şu sporcu içeceği reklamınımı diyorsun? Evet sayın seyirciler LeBron James yılın en önemli(yada kariyer salladım şimdi) maçına hazırlanıyor, LeBron...James ne yapıyor LeBron James yok artık LeBron James sanırımki maça fazlasıyla hazır LeBron'dan çok Murat Murathanoğlu'nun anlatımı öldürüyor beni