MHP Glutamine-SR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 78 73,6%
  • Orta Karar

Votes: 21 19,8%
  • Başarısız

Votes: 7 6,6%

• Total voters
    106

Toni

Üye
image_27016_original_X_450_white.jpg

Yetkili Satıcı: MHP Glutamine-SR
Arkadaslar mhp firmasinin glutamine urunu olan glutamine sr 12 saat vucutta kalarak kaslari besledigini iddia ediyor. her olcekte 5 gr l- glutamine ve 1 gr Low Di Glucose Polymer Matrix, MicroTex Hydrogenated Vegetable Oil, Soy Lecithin mevcut. sahsen kullandigim bu glutamine destegi iddia ettikleri kadar sistemde kalacagina pek inanmasam da en az 4-5 saat bile aktif kalsa kardir yaklasimiyla, yaklasik 2 saat icinde deaktif olacak normal l- glutamine urunune tercih ettigim bir supplement.

MHP Glutamine-SR at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Glutamine-SR

Yaklaşık 1 saat önce sipariş verdim bakalım nasıl bişeymiş.

Evet, ama kredi kartımdan çekememişler mail geldi, siparişlerim iptal edilmiş, bankayı aricam nedenini bi öğreniyim:(

Ben de bu hafta içerisinde 1000gr sipariş vereceğim bakalım dedikleri kadar başarılı mı ürün kullanınca göreceğiz.Yorumlarımı buraya yazarım.

ahh be arkadaşım keşke öyle olsa hem okadar param olsa hemde sevdiğim bir işim olurdu.benim amacım buradaki herkesin olduğu gibi memnunolduğumuz markalar için tavsiyelerde bulunmak.hata mı yaptık

Bu ürünü kullananlar var mı ? BB.com da da çok tutulmuş bir ürün. Optimum Powder ile arasında kaldım fiyat yüzünden.

Ben bu firmanin probolic-SR ini kullandim;
Lezzet bakimindan kullandigim en guzel urun sutle, su ile karistiginda ise genel olarak guzel cok kotu degil..
Karisim olarak guzel, yanliz optimuma gore arasira topak oluyor genede karisiyor tabiki...
Fayda olarak guzel zaten 12 saat etkili idi benim kullandigim urun geceleri aliyordum kesinlikle tok kalkiyordum, ha mukemmel bi urun degil ama ise yaramaz demekte yanlis olur..
Glutamine yorumlarida hemen hemen ayniydi..

Kullandığım en iyi glutamin, zaten ufak çapta bir araştırma sonucunda daha iyi bir glutamin ürünü olmadığını göreceksiniz. Vücutta 12 saat aktif olma özelliğini bünyesinde barındıran tek glutamin. Optimum nutrition patentini satın almak istemiş lakin mhp vermemiştir.

:)) Ayrıca 1kg'lik olanını 150 tl 'ye aldım fakat kıbrısta olduğumdan dolayı tr'de bu ürünün fiyatı hakkında bir fikrim yok. Yalnız üzerindeki kullanım talimatında günde 1-2 kez alınır yazıyor,yani günde 5-10 gr, şayet gündüzleri antreman yapan birisi olarak antreman sonrası ve gece yatmadan içmemden mütevellit, 1 kg lik kutusunun beni 100 gün kadar götüreceği gerçeği aslında bu ürünü en iyi glutamin olmasının yanısıra en ekonomik ürünü kategorisinede sokar :)

TR'de satılıyor mu bu ürün ?
Bence illaki vardır getirten kişiler veya salonlar,hiç olmadı kıbrısta eş dost akraba varsa bir kargo parası koyup üzerine getirtilebilir, en iyi glutamin olmasının yanısıra gerçkten ekonomik, kargo parası ödemeye değer.

bence kalıtelı bır glutamın..kullandıgımda faydasını anlamamıstım.. ama kutu bıttıgınde glutamınsız kaldıgımda..daha gec toparlanıyordu vucudum..

Back
Yukarı