MHP Glutamine-SR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 78 73,6%
  • Orta Karar

Votes: 21 19,8%
  • Başarısız

Votes: 7 6,6%

• Total voters
    106
ne enteresan, bendeki etkisi ise çok kaliteli bir uyku yapması oldu. özellikle geceleri yatmadan hemen evvel tatlı kaşığı ya da dolu dolu bir çay kaşığı aldığımda (aynen tozu alıp ağzıma atıyorum, leblebi tozu yediğimi düşünüyorum, üzerine birkaç yudum su içiyorum) eğer o gün BCAA de almışsam, gece bebekler gibi uyuyorum. evdeki 2 ufaklığa rağmen hem de :D

bu ürünü aldığınız günlerde kafein içerikli şeyler alıyorsanız, suçu glutaminde aramayın derim.

Bendede ürün uykusuzluk gibi bir sorun yapmadı ...

Tabi kişiden kişiye etkisi değişkenlik gösterebilir diğer tüm supplementler gibi...

ben glutamine aldıgım gün deil onun dısında bile hiç kafein li içecekler tüketmiyorum ...

sultanımızın da dediği gibi kişiden kişiye meselesi:)

almayı düşündüğüm bir glutamine fakat fiyatından dolayı farklı alternatifler üzerinde de duruyorum. amino asitler bölümünde bulamadım vpx glutamine, bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir

maddi durumunuz iyiyse eğer kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir üründür.Yurt dışından 300 gr 40 tl alırken malesef şu anda 300 gr 90 tl arasında geziyor..1 kg hiç söylemiyorum bile

maddi durumunuz iyiyse eğer kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir üründür.Yurt dışından 300 gr 40 tl alırken malesef şu anda 300 gr 90 tl arasında geziyor..1 kg hiç söylemiyorum bile

değilse VPX in glutamine fiyat performans olarak bence en iyisi

porsiyon olarak 5gr. yazıp ta glutamine miktarının 4,5gr olması açıkcası benimde karafamı karıştırdı geri kalan 0,5gr ne içeriyor anlamadım. peki AngryHun önebileceğin bir glutamine var mı? fiyat olarak ta uygun bir ürün arıyorum, mhp ile ilgili güzel yorumlar duyuyorum fakat malum 300gr 100tl civarında

evet 1kg lık olanı 200-220 arasında. mhp yada prolab glutamine bu iki üründen 1 tanesinin bu hafta siparişini vereceğim. fiyat olarak aralarında 60tl gibi bir fark var. Bu yılki maddi sıkıntılarımdan dolayı fiyat olayına fazla takılıyorum.

VPX glutaminin 5 gramında 4,5 gram glutamin var.normalde kreatin,glutamin,bcaa gibi ürünlerde kaç gram koyduysanız o kadar gram ürün vardır elinizde.bu tür ürünlerde kayıplar yaşanması çok saçma.bu yüzden içime sinmeyen bir ürün.

VPX'in glutamininde 4.5 gramda 4 gram glutamine var, MHP'nin glutamininde de 6 gramında 5 gram glutamine var.

VPX 700 gram-102.5 tl 700/4.5*4=622.2 gram saf glutamin
MHP 1000 gram 219 tl 1000/6*5=833.3 gram saf glutamin

VPX'in gramı yaklaşık 16 kuruşa, MHP'nin gramı yakşalık 26 kuruşa geliyor. (Ki MHP'nin daha ekonomik olan 1000 gramlık glutaminini seçtim yoksa 300 gramlık glutaminini seçsem bu fark çok daha fazla olurdu)

Şöyle bir yuvarlama yapalım, VPX'in kilosu saf glutamine bazında 160 tl'ye gelirken, MHP'nin kilosu saf glutamine bazında 260 tl'ye gelmektedir.

Bir başka deyişle MHP, VPX'ten kg başına 100 tl daha pahalıdır.

Kısacası VPX'in ürünü fiyat/performans açısından tartışmasız daha iyidir.

Son düzenleme:
VPX'in glutamininde 4.5 gramda 4 gram glutamine var, MHP'nin glutamininde de 6 gramında 5 gram glutamine var.

VPX 700 gram-102.5 tl 700/4.5*4=622.2 gram saf glutamin
MHP 1000 gram 219 tl 1000/6*5=833.3 gram saf glutamin

VPX'in gramı yaklaşık 16 kuruşa, MHP'nin gramı yakşalık 26 kuruşa geliyor. (Ki MHP'nin daha ekonomik olan 1000 gramlık glutaminini seçtim yoksa 300 gramlık glutaminini seçsem bu fark çok daha fazla olurdu)

Şöyle bir yuvarlama yapalım, VPX'in kilosu saf glutamine bazında 160 tl'ye gelirken, MHP'nin kilosu saf glutamine bazında 260 tl'ye gelmektedir.

Bir başka deyişle MHP, VPX'ten kg başına 100 tl daha pahalıdır.

Kısacası VPX'in ürünü fiyat/performans açısından tartışmasız daha iyidir.
VPX glutamine i kullanma olanağın oldu mu? arkadaşlarımdan vpx synthesize ürününü kullananlar vardı ve çok memnunlardı fakat glutamine ni kullanan yok etrafımda. fiyat olarak da hardline ile neredeyse eşdeğer piyasadaki en ucuz sayılabilecek glutamine durumda.

VPX glutamine i kullanma olanağın oldu mu? arkadaşlarımdan vpx synthesize ürününü kullananlar vardı ve çok memnunlardı fakat glutamine ni kullanan yok etrafımda. fiyat olarak da hardline ile neredeyse eşdeğer piyasadaki en ucuz sayılabilecek glutamine durumda.

ben 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum. vpx çok kaliteli bir marka.

bana biraz klavyeye güvenerek yazıyormuşsun gibi geldi ama neyse.4 işlem yapmaya gerek yoktu,vpx'in ne kadar uygun olduğu gayet açık çünkü.MHP'nin 6 gramında 6 gram glutamin vardır.bunun 5 gramı normal glutamin 1 gramı salınımlı glutamindir.ayrıca burada kimse vpx ile mhp yi karşılaştırmıyor.şahsen benim 100 tl'm olsa gider weider alırım vpx alacağıma.glutamine glutaminedir normal koşullarda ama mhp gibi iyileştirilmiş glutaminelerde var elbet.o yüzden aldığınız performans vpx ten değil normal glutaminenin faydalarından kaynaklanıyor.

bana biraz klavyeye güvenerek yazıyormuşsun gibi geldi ama neyse.4 işlem yapmaya gerek yoktu,vpx'in ne kadar uygun olduğu gayet açık çünkü.MHP'nin 6 gramında 6 gram glutamin vardır.bunun 5 gramı normal glutamin 1 gramı salınımlı glutamindir.ayrıca burada kimse vpx ile mhp yi karşılaştırmıyor.şahsen benim 100 tl'm olsa gider weider alırım vpx alacağıma.glutamine glutaminedir normal koşullarda ama mhp gibi iyileştirilmiş glutaminelerde var elbet.o yüzden aldığınız performans vpx ten değil normal glutaminenin faydalarından kaynaklanıyor.

çok saçma bir yorum olmuş, benim klavyeden salladığımı ima etmişsin.. neyse.. mhp'nin 6 gramının 5 gramı glutamin, kalan 1 gramı da glukoz, soya ve yağdır. olmaması gereken ne varsa var yani. başkasını yalanlamadan önce bir bahsettiğin ürünün içeriğine baksaydın keşke. ben vpx kullandım superman oldum demiyorum arkadaş memnun musun demiş ben de memnunum dedim. hele bir de weider demişsin ya, sana başka sözüm yok. :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23.11.11 00:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22.11.11 23:57 ----------

neyse kullanmadan klavyeden salladığımı iddia etmişsin, hemen senin için 2 tane resim çekip koyuyorum. arkadaki ben değilim ha muscle and fitness türkiye dergisinin verdiği jay cutler posteri. :D

pmzz.jpg
pn2g.jpg

Son düzenleme:
Antrenmanımın bitiş saati ile uyuma saatim arasında ortalama 3-5 saat var. Dolayısıyla antrenman bitişinde ve uyumadan önce kullanırsam israf yapmış olurum diye düşünüyorum. Antrenmandan önce kullanıpta yatmadan önce alsamda tam etki alamazmışım gibi hissediyorum. Bu konuda fikri olan varmı ?

MHP Glutamine-SR almış bulunmaktayım.Bunu All Stars Creatine ve Ultimate Whey ilr destekliyorum.Daha önceden VPX,EAS olmak üzere iki farklı glutamine kullandım ve bu üçüncü deneyişim.

Bunu tercihteki en önemli nedenim uzun süre salınımlı olması,siz ne kadar glutamine alırsanız alın bir öğünde,sadece vücudunuzun emdiği kadarı işinize yarayacak.O yüzden bu tarz Sustained-Release konseptinde bir ürün daha çok cezbetti beni açıkçası,antreman öncesi protein shake ile 5gr,yatmadan önce protein shake ile 5 gr olmak üzere genelde günde 2 porsiyon olarak kullanmayı düşünüyorum.Ama 2 ay sonundaki gözlemlerime göre 1 porsiyona da düşürebilirim.

Unflavored olanı gayet kolay karışmakta ve tamamen tatsız,hissetmeden,kolaylıkla içebilirsiniz.

Back
Yukarı