Mhp Dren Günlüğüm 15.10.2009

Merhaba arkadaşlar;

Bugün itibariyle Mhp Dren kullanmaya başladım sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum amacım vücut ölçülerini kücültüp fit olmak kaslarım eriyecek diye bir çekincem yok çünkü zaten küçülmek istiyorum umarım herkese yardımcı olur yazacağım şeyler.

Boy 190 cm
Kilo 92

Ölçüler
----------
Göğüs: 110
Omuz: 129.5
Biceps: 40.5
Bel: 95.5

PROGRAMIM
---------------
Yürüyüş: 20 dakika Eğim 10 Hız 6.5 Nabız 150-160
Eliptik Bisiklet: 5 dk (Zorluk derecesi 7) Nabız 140-150
Bisiklet: 10 dk (Zorluk derecesi 5) Nabız 140-150
Düz Mekik 150 tekrar
Üst Karın 3 x 100
Twist 250 Tekrar
Side Bend 250 tekrar

Bench Press 4 x 15
Dumbell Press 4 x 15
Hammer Curl 4x10
Neck Press 4 x 10
Lat Pull Down 4 x 20
Pushdown 4 x 10

İlk gün olmasına rağmen ciddi anlamda etkisini gösterdi mhp dren, neredeyse hiç yorulmadım ciddi anlamda cok saglam enerji veriyor diger termojenik yag yakıcılar gibi mide bulandırmıyor ve baş döndürmüyor herhangi bir yan etkisi görmedim ilk gün; eğer yazdığım kardiyo ve agirlik programina ek olarak tavsiyeleriniz onlara uymak isterim eleştirileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum.

Bugün 2. Gün sabah sadece 4 dilim cavdar ekmeginin icine light kasar koyarak tost yaptim 2 saat sonra kirmizi elma yedim 18:30 'da ise az yagli taze fasulye salata ve 2 dilim alman cavdar ekmegi yiyecegim.. bugün uyguladıgım idman programim ve nabiz degerlerimde ayniydi drenin tek yan etkisi sabah kalktigimda uzerimden tir gecmis gibi olmasi :) saka sanmayin cidden oyle :)

Bugün 2. Gün sabah sadece 4 dilim cavdar ekmeginin icine light kasar koyarak tost yaptim 2 saat sonra kirmizi elma yedim 18:30 'da ise az yagli taze fasulye salata ve 2 dilim alman cavdar ekmegi yiyecegim.. bugün uyguladıgım idman programim ve nabiz degerlerimde ayniydi drenin tek yan etkisi sabah kalktigimda uzerimden tir gecmis gibi olmasi :) saka sanmayin cidden oyle :)

Diyet programın çok eksik bence. Pek sağlıklı değil.

gün itibariyle sabah yine 2 adet tost tam kepek ekmegiyle öglen armut aksam ise kepekli makarna ve salata yedim arkadaslar bugün enerjim yine bitmek bilmedi 1 saat 30 dk lık idman 2 saate cıktı bilincsizce çalışmak gibi bir şey oldu yarın dinlenecegim.

çavdar ekmeği kepek ekmek vs sandıgın kadar masum şeyler değiller...
2 öğünle olmaz zaten bu iş daha cok arastırmanı tavsiye ederim...
light kaşarda da hatırı sayılır yag vardır...

Bugün 4. gün pazar gününü dinlenerek geçirdim

Pazar günkü beslenme

Sabah Kahvaltısı
Zeytin Salatası , Haşlanmış Yumurta (3 adet 2 tanesinin sadece beyazı digeri komple),Light Kaşar

Ara Ögün
Elma

Akşam Yemegi

Patlıcan Salatası ve Kepekli Makarna

Şimdilik herşey cok güzel gidiyor hadi hayırlısı ölmem umarım :)

Öncelikle yukarıda da belirttiğim gibi diyet programınızı çok yetersiz.
Karbonhidrat ve protein miktarlarını kendin forumdaki bilgilere göre ayarlayabilirsin.
Ama diyet döneminde kullanılması ideal besinlerden bir kaçı söyle;
Yulaf
Yoğurt(light)
Yağsız(light)
Yumurta Beyazı
Lor(light)
Yeşil Çay
Ada Çayı
Elma Sirkesi
Ton balığı konserversi(light)
Tavuk göğüsü yazğsız tuzsuz haşlama
Pirinç, Bulgurvs. baklagiller (tuzsuz ve olabildiğince yağsız)
Brokoli
Meyve-sebze(karpuz yemeği çoğu insan tarcih etmez ama tatlı olarak arasıra biraz bulabilirsen yiyebilirsin)
Ara sıra sıcak su
Maden suyu
vs...

Dikkat etmen gereken bi kaç püf nokta;
cardio antrenmanlarını sabah kalkar kalkmaz aç karnına yap ama çok abartmadan :D

bazı vitaminleri almayı ihmal etme(forumda hangi vitaminler ve hangi besinlerde olduğu geniş biçimde vardır.)

Şekeri azalt ve kes.

Yağ yakıcı kullanırken çok uzun süre aç kaldıktan sonra fazla kullanmamaya dikkat et. Sabahları antrenman yaparsan akşam yemeğini düşük kalorili olarak ayarında yemelisin yoksa dren deki caffein çok sarsıcı olabilir.

başla bir şey aklıma gelmedi ama forumuda dana fazlası gani gani var ;) Ara - tara - oku :D

harika bilgiler bunlar hemen not bile aldım defterime ciddiyim saka degil her uyarı her eleştiri benim icin cok olumlu olacak eminim cok tesekkurler

Back
Yukarı