Meyve ve Okul Zamanı Fitness Soruları

Selamlar. 16 yaşındayım, 3 aydır uğraşıyorum fitness ile. Ancak şimdi aklıma birkaç soru takıldı.
1- Çok meyve yemenin bir zararı olur mu? Hiçbir şekilde paketli gıda veya ekmek yemiyorum ama bol bol meyve özellikle turunçgil yiyorum. Bir sorun çıkarır mı?
2-Okuldan dolayı, yazın 4-5 gün giderken şimdi 3 gün gidebiliyorum spor salonuna. Bu gelişmede yavaşlığa neden olur mu? Verdiğim paraya değmeme gibi bir sorun çıkar mı?

1-Meye faydalıdır kaç gram yiyorsun o önemli sebzede ye elma muz önerimdir meyve olarak sebzelerde ye
2-3 çalıştığın gün tüm vücut çalı her gün kardiyoda yap

Evet yararlı da hani zarar verir mi diye sormuştum. Gramajını tam bilmiyorum ama 1 elma,7-8 mandalina,1-2 muz olabiliyor.
3 günlük programı şöyle yapmıştım. 1. gün: Gögüs pazı 2. gün sırt triceps 3. omuz ve bacak. Böyle uygun olur mu ki?

Gögüs: flat chest press ,incline chest press ,kelebek, dumbell fly,chest press machine
biceps:Hammel curl ,standing barbell press ve biceps machine
sırt:lat pulldown enseye ve göğüse ,karna çekiş(seated row),dumbell rowing
triceps: push down,alna indirme(triceps extension),long cable triceps extension,enseye indirme
omuz:militry press enseye,barbell press(öne),arka omuz makine(rear deltoid),standing dumbell fly,dumbell front, dumbell shrug
bacak:squat,leg press,leg extension,seated leg curl,calf

Program böyle hocam yeterli midir?

Back
Yukarı