Metandienonum 5mg Naposim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Engin35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dostum bunu her zaman yapıyorsunuz açtığın başlığın bir altındaki başlık tahmin et bakalım ne? cevap veriyorum naposim bak oradakilerle elindekileri karşılaştır hatta sen yorulma
http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?t=2837

sana ben link vereyim elindekilerle bire bir aynı değilse naposim başlığı altındaki diğer resimlere bak saygılar

engin frankfurt da hava nasil :lol:

engin terbiyeli ol.yoksa ilk defa farkli ir konudan BAN olacaksin :x

selam

Metandienonum 5mg Naposim orginalmi yoksa sahtemi.Bu konuda sizden yardim istiyorum

selam

Bu forumda hic yok .Anlayan yok resim koydum orginalmi yoksa sahtemi bilen bile yok.verdiniz ceaplar bile sacma.arkadaslar anamiyorsaniz kapatin gidin ..böyle devam yarsaniz hic birisi gelmez

tsk

Engin35 dedi:
selam

Bu forumda hic yok .Anlayan yok resim koydum orginalmi yoksa sahtemi bilen bile yok.verdiniz ceaplar bile sacma.arkadaslar anamiyorsaniz kapatin gidin ..böyle devam yarsaniz hic birisi gelmez

tsk

madem biz bu isden anlamiyoruz neden israrla soruyorsun git baska forumlara kimse seni burda zorla tutmuyor.farkindaysan 1100 kusur uyemiz var,herkes soru soruyor senin gibi ama onlar cevap aliyor sen alamiyorsun.birazda kendini sorgulasana.ayrica cevaplar tam sana gore canim.eger sen gelmessende forum yine eskisi gibi guzel olacak.

bide bir daha ki cevabin bu yaziyi hic okumamis gibi olmasin cunku cok komik oluyor :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Selam arkadasim

Bilmiyorum sen kac yasindazin.ben yasim olmuß 35. 1100 üye yaziyor soru cevap veriyorsun .ben yaziyorum bana sordum soruya cevap vermyirsorsun niye arkadas.Bir hata yapdiksa söyle-ama hata ben yapmadim buraya üye oldum ve soruma düzgünce sordum-------türkün türkten baska dostu yoktur

Konuyu kilitlemiyoruz, kimsede cevap vermiyor, sen bekle. Anliyan bir forum bul ;)

selam

Metandienonum 5mg Naposim orginalmi yoksa sahtemi.Bu konuda sizden yardim istiyorum

tsk

konuya yabancı olanlar için bir hatırlatma arkadaş sitenin dalkavuğu eeeeee malum ramazan direkler arası şenlikler var ya :lol: :lol: :lol: özelden attığın tüm msj okumadan siliyorun arnold yada her neysen haberin ola :lol: :lol: :lol:

Engin35 dedi:
selam

tsk

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı