metabolizma hızı ve yağ yakımına etkisi

f1820

Üye
vücut yağ kas analizi yaptırdım, kas oranım 53.9, metabolizma hızım 7455? bu değer normal mi, yavaş mı metabolizma hızım, kas oranım? değerlendirebilecek olan var mı? kilo:98 boy 1.65 bayanım.

KAs oraninizi arttirip yag oraninizi dusurmelisiniz, metabolizma hiziniz her nekadar normal degerlede olsa da su tuketimini artirip, 6 ogunluk bir beslnem programi ile daha da hizlandirabilirsiniz.

KAs oraninizi arttirip yag oraninizi dusurmelisiniz, metabolizma hiziniz her nekadar normal degerlede olsa da su tuketimini artirip, 6 ogunluk bir beslnem programi ile daha da hizlandirabilirsiniz.

sizden başka cevap veren, zaman ayıran olmamış, teşekkür ederim size. kas oranı kaç olması lazım, daha doğrusu kaç olsa daha iyi olur?

Soyle soyleyeyim %15-18 yag oraninda abs leriniz gorunecek sekildedir, 18-21 arasi fit saglikli bir goruntunuz olusur.

98 kilo boy 1.65 mi ? kat etmeniz gereken uzun bi yol var.

metabolizma hızında kişiler arasında öyle anormal farklar yoktur spor yaparak metabolizmanı hızlandır kas oranı artınca istirahattede yağ yakabilirsin su anda morbid obesite sınırındasın mutlaka bir diyetisyen ve doktor kontrolünde kilo vermelisin seninde problemin herkesin ki gibi yaktığından fazla kalori almandır muhtemelen. tiroid fonksiyonlarını açlık insülinini ve şekerini olçtür ve buradan faydalanmak istiyorsan yaşını ne iş yaptığını ailenin obesite durumunu vb yaz ki bizde yardımcı olalım

metabolizma hızında kişiler arasında öyle anormal farklar yoktur spor yaparak metabolizmanı hızlandır kas oranı artınca istirahattede yağ yakabilirsin su anda morbid obesite sınırındasın mutlaka bir diyetisyen ve doktor kontrolünde kilo vermelisin seninde problemin herkesin ki gibi yaktığından fazla kalori almandır muhtemelen. tiroid fonksiyonlarını açlık insülinini ve şekerini olçtür ve buradan faydalanmak istiyorsan yaşını ne iş yaptığını ailenin obesite durumunu vb yaz ki bizde yardımcı olalım

benimle aynı kilo da olan başka biriyle kesinlikle alakam yok, ben çok daha ince duruyorum ona göre, neden bilmiyorum, tiroid vb gibi rahatsızlığım yok. yaş 27.

Spor salonuna gidiyorum. Un, tuz ve şekeri en kısa zamanda hayatımdan tamamen çıkartmayı planlıyorum. Akşam 7 den sonra meyve gibi doğal gıdaları yiyorum sadece. Bir de akşamları yatmadan önce metobolizma hızlansın, şekerim düşsün diye Super Cuts 3 yutuyorum ben.
Un, tuz ve şekeri hayatımdan tamamen çıkartıp spora devam ettiğimde eminim göbek falan kalmayacak. Yağ yakıcı kullanmadan önce un, tuz ve şekeri hayatınızdan çıkartın bence.

Son düzenleme:
Back
Yukarı