neiş yapıyorsunuz veya nered okuyorsunuz kaç yıldır aslen nerelisiniz tatillerinizi nerde geçiriyorsunuz? ben hsd asıl adım hacı sabri adımın açılımı nickim malatyalıyım 11 yıldır istanbuldayım.muhasebeciyim işyerim üsküdarda ama karşıda küçükçekmecede oturuyorum.halkalı jimnastik klübünde spor yapıyorum tatilde memlekete gider im malum biçok eş dost orada aklıma gelen bu kadar devamı sizden
ADIM HABİB ALKAYA BURSADA YAŞIYORUM BİR MESLEK LİSESİ SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM BURSADAKİ DANDİK BİR SALONA GİDİYORUM BİR BANKADA STAJ YAPIYORUM TATİLDE BULGARİSTANA GİDİYORUM. YETERLİDİR SANIRIM
Adım soyadım kullanıcı adım Yarışmaya istanbuldan katılıyorum, Istanbul Bilgi Universitesinde öğrenim görmekteyim, Şişli Sports International'da antreman yapıyorum, Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
Adım Gökhan, Suadiye'de(İstanbul) oturuyorum salonda burada(Tyson Gym 2) ama okul Kocaeli'nde Uluslararası İlişkiler okuyorum öbür yaz İsveç'e parlementoya gidecem inşalla staj için ayarlanıyor hala.
Danimarkada yasiyorum bende Su an okula ara veriyorum.... calisiyorum satici olarak ve bakici olarak.. Sarc komsuya geliyorsun yani
Despo gelicez inşallah ama İskandinav ülkeleri manyak biraz Taksim'deki büyükelçilikten aldık gerekli kağıtları fln adamlar en nazik tabirle hayvan ötesi İngilizce istiyor! İngilizcem iyi ama parlementoda toprak reformunu tartışırlarken anlarmıyım bilmiyorum Aslında İskandinav ülkelerine gitmeyin diyolar Tr ile pek diplomatik ilişkileri yok yani var ama çok durağan. Bizim çalışmalar Rusya ve Çin ağırlıklı ama Çince yada Rusça öğrenmek çok zor, İskandinav dilleride öyle şarkı söyler gibi Yazın İspanyolca'ya başlıyorum, olmadı Endülüs yolları gözükcek bana
manısada oturuyorum. 28 yasıma gırmek uzereyım. guvenlık ıslerını bırakmaya karar verdım ve buyuk bır fırmada kalıte kontrol bolumundeyım.
merhaba istanbul uni isletme mezunuyum, buyuk bi tekstil firmasında ihracat uzmanıyım.. dogma buyume istanbulluyum.. Etiler Hillside da calısıorum su anda ancak ilk ve kalbimde ayrı bi yeri olan salonum Gültepe Star Gym
22 ya$indayim aslen Rizeli dogma büyüme istanbulluyum (Bahçelievler).Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Makina Mühendisliği son siniftyaim.Tatillerde Rize.İzmir ve güney sahillerine giderim ( genelde alanya oluo nedense ).İstanbulda Form body centerda (haznedar) kütahyadada rota gym centerda antreman yapiorum.
ismim tolga 19 uma merdiven dayadım bir kaç ay kaldı doğma büyüme istanbulluyum bayrampaşada oturuyorum sultan ahmette muhasebecilik yapıyorum bu sene öss ye girmek ve açık öğretim okumak için çalışıyorum çabalıyorum derslere
yaş 21 açıköğretim 2. sınıf işletme işallah bu sene 3'e geçicem..Yeniköyde oturuyorum... Meslek:muhasebe
Bahadır ATILGAN İstanbul-Küçükköy bilgisayar programcısı ve sistem analistiyim. Mütevazi sayılabilecek bir salonda çalışıyorum. Sağlıcakla kalın.
İsmim Oğuzhan.....32 Yaşındayım Bir güvenlik şirketinde idareci olarak çalışıyorum buna ilaveten Birde spor salonu işletiyorum...7 fakülte değiştirdik ama mezun olmak nasip olmadı artık nasip kısmet Bu sene Aöf ten mezun olacağım Tekirdağ/çerkezköy den katılıyorum.