mesajla konuşulan kızı etkileyebilmek. yardım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan captctlk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

captctlk

Üye
herkese iyi günler arkadaşlar

benim kuzenim vasıtasıyla tanıştığım bir kız var. hoşlanıyorum ondan galiba :)

şu anlık mesajlaşıyoruz onunla ama hep yüzeysel şeylerden bahsediyoruz nelerden hoşlanırsın ne yaparsın gibilerinden . ben yazacak konu bulamıyorum artık o yüzden mesajda atamıyorum kız tabi haliyle onu önemsemediğimi düşünüyor.

ben neler yazabilirim bu kıza ve onu yazılarımla etkileyebilir miyim ?

2 şiir yaz imalı imalı sözler söyle lüzumsuz mesajlar at üstüne git mesaj atmazsan olmaz:))))

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

yüzeysel konulara girince bırak bunlarıda birazda 2 mizden bahsedelimde bakalım

2 şiir yaz imalı imalı sözler söyle lüzumsuz mesajlar at üstüne git mesaj atmazsan olmaz:))))

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

yüzeysel konulara girince bırak bunlarıda birazda 2 mizden bahsedelimde bakalım

yeni tanıştık ama ters tepmesin ?

Mesajlada olsa kız seninle konuşmaktan keyif alıyorsa tamamdır, ama dozu kaçırma kanka felan olma kanka ayaklarına hiç girme.

Kanka olayına girme sakın girdin mi çıkamazsın.. Kızı erken kapmaya bak çok uzatırsan kız seni kankası olarak görür çok yaşadım bunları.

Kanka olayına girme sakın girdin mi çıkamazsın.. Kızı erken kapmaya bak çok uzatırsan kız seni kankası olarak görür çok yaşadım bunları.
ben yaşadım kardeşim asla girme bak çok pişmanım hem .s .s sana tavsiyem kızla biraz muhabbeti arttır sevdiğini asla ve asla sanal ortamdan falan söyleme yüz yüze konuş birde aşırı mesajlaşma arada bir şeyler içmeye götür gezin flaan. bak ben böyle yapmadım şuan çok pişmanım :( :(

Gel seviselim de :)

biçok arkadaş muğlak yazmış ben somut olarak yazacam,madem yarın buluşuyorsun.
kızla buluşunca biraz sohbet et ve ona açıl,deki;belki farkındasındır belki değil ama ben senden çok hoşlanıyorum de,yok olmaz falan derse hemen pes etme,bana bir şans ver ne kaybedersin bak seni çok mutlu ederim de.
bazen kolay elde edilen kız görüntüsü vermemek için hoşlansada nazlanabilir,bunuda yüz ifadesinden ve beden dilinden anlayabilirsin...

kızla buluşunca biraz sohbet et ve ona açıl,deki;belki farkındasındır belki değil ama ben senden çok hoşlanıyorum de,yok olmaz falan derse hemen pes etme,bana bir şans ver ne kaybedersin bak seni çok mutlu ederim de.
bazen kolay elde edilen kız görüntüsü vermemek için hoşlansada nazlanabilir,bunuda yüz ifadesinden ve beden dilinden anlayabilirsin...
kendini daha agirdan satmasi hayirli olur

fsmy´isimli üyeden Alıntı

Ben de soyle bir alinti yapayim

Bukowski den "Bir kere sevdiginizi belli ettiniz mi ? duyadaki diger tum insanlar daha fazla deger kazanir onun gozunde"

buda bir bakış açısı predatel:)

ama sevdiğini belli etmeden nasıl olacak?
emek çekmeden yemek olmaz değilmi;)

captctlk,sen benim dediğimi uygula sakın bu buluşmayı pas geçme,sonucuda yaz buraya mümkünse;)

artık o kız olmayacak be abi . eski sevgilisini unutamadığını beni çok beğendiğini ve benimle birlikte olamayacağını söyledi çok moralim bozuk :(

Back
Yukarı