merhabalar balık yağı hakkında birşey danısıcaktım

Kürde
OCEAN 1200 MG 50 KAP. içeriği
Her kapsülde; 1200 mg Balık Yağı
EPA 384 mg
DHA 252 mg
Toplam Omega 3 780 mg
Günde 3 tablet içmeyi düşünüyorum 756 mg dha yapıyor günde
Yoksa Sıvı olan balık yağı şurubu

OCEAN OMEGA 3 PORTAKALLI BALIK YAĞI ŞURUBU 150 ML
Her ölçekte (5 ml);
EPA 740 mg
DHA 470 mg
Toplam Omega 3 1480 mg
günde 2 ölçek balık yağı şurubu içmeyi düşünüyorum kürde güzel verim vericeğini düşünüyorum sizin düşünceniz nedir 940mg dha yapıyor günde
Hangisini tercih etmeliyim sıvı yağ dha sı cok daha yüksek sizin düsünceniz nedir kürde hangisi daha iyi gider

Balik yagi ne ise yarar dostum Fitness sporunda?

Kürde
OCEAN 1200 MG 50 KAP. içeriği
Her kapsülde; 1200 mg Balık Yağı
EPA 384 mg
DHA 252 mg
Toplam Omega 3 780 mg
Günde 3 tablet içmeyi düşünüyorum 756 mg dha yapıyor günde
Yoksa Sıvı olan balık yağı şurubu
OCEAN OMEGA 3 PORTAKALLI BALIK YAĞI ŞURUBU 150 ML

Her ölçekte (5 ml);
EPA 740 mg
DHA 470 mg
Toplam Omega 3 1480 mg
günde 2 ölçek balık yağı şurubu içmeyi düşünüyorum kürde güzel verim vericeğini düşünüyorum sizin düşünceniz nedir 940mg dha yapıyor günde
Hangisini tercih etmeliyim sıvı yağ dha sı cok daha yüksek sizin düsünceniz nedir kürde hangisi daha iyi gider

Carlson balık yağı şurubunu araştırmanı ve onu kullanmanı tavsiye ederim. İçerisinde 3200mg omega-3 yağ asitleri bulunur (1600mg EPA - 1000mg DHA) satış fiyatı 84,50.

19-65 yaş arası yetişkinler için önerilen omega-3 yağ asiti alımı 1.6 g. Bahsettiğin miktarlarda Kapsül ve şurup ile bu miktarın üzerine çıkmış oluyorsun. Omega 3 suplementinin kas ağrıları ve performans üzerindeki etkisi ile ilgili yapılan çalışmalarda ya 3000 mg alınıp süre 1 hafta gibi kısa tutuluyor, ya da ihtiyaca uygun şekilde 1500 mg civarında verilerek 3-4 hafta boyunca takip ediliyor. Kısaca 2 kapsül olarak ya da 1 ölçek sıvı formda alabilirsin.
Balik yagi ne ise yarar dostum Fitness sporunda?
İnflamasyonu azaltıyor ve kalbi koruyor. Spor ile ilgili yeterli çalışma yok ancak bazı çalışmalarda atletlerde performansı artırdığı, kas ağrılarını azalttığı ve kas protein sentezini artırdığı ifade ediliyor.

19-65 yaş arası yetişkinler için önerilen omega-3 yağ asiti alımı 1.6 g. Bahsettiğin miktarlarda Kapsül ve şurup ile bu miktarın üzerine çıkmış oluyorsun. Omega 3 suplementinin kas ağrıları ve performans üzerindeki etkisi ile ilgili yapılan çalışmalarda ya 3000 mg alınıp süre 1 hafta gibi kısa tutuluyor, ya da ihtiyaca uygun şekilde 1500 mg civarında verilerek 3-4 hafta boyunca takip ediliyor. Kısaca 2 kapsül olarak ya da 1 ölçek sıvı formda alabilirsin.

İnflamasyonu azaltıyor ve kalbi koruyor. Spor ile ilgili yeterli çalışma yok ancak bazı çalışmalarda atletlerde performansı artırdığı, kas ağrılarını azalttığı ve kas protein sentezini artırdığı ifade ediliyor.
Antrenmandan önce nasıl tüketilmelidir?

Antrenmandan önce nasıl tüketilmelidir?
Açıkcası ne zaman alınması gerektiğiyle ilgili bir şey okumadım. Biraz önce bu konuda yapılan çalışmalara baktım ancak sadece günlük kullanım miktarları söylenmiş, ne zaman aldıkları ile ilgili bir bilgi yer almıyor. Bence antrenmandan önce değil vitamin suplemanları gibi sabahları alınabilir. Tabi bu kişisel fikrim ;)

Back
Yukarı