body forum kullanıcıları öncelikle adım nicktede belirttiyim gibi can 23 yaşındayım foruma dün katılan yeni toy bir üyeyim foruma üye olurken bir takım sebeplerim için aranıza katıldım zamanla dahada kaynaşarak seviyeli arkadaşlıklar oluşturabileceğimize inanıyorum ve emsal olarak örnek aldığım ve alacağım kişilik ve karaktere sahip insanlar olduğunuza inanıyorum ve insanları motive etme yönünüz hoşuma gitti öncelikle bana yardımcı olabilecek kişilerin gerek forumda açtığım konularda gerekse pm de bene yardımcı olacağından eminim bir takım sorunlarım var bunlar 178 boyundayım ve kısa olduğumu düşünüyor duyuyorum üstüne birde 103 kilo eklenince kendime aynada baktığımda son zamanda bir dikdörtgen sekli görüyorum ancak belli bir süre sabır edebildiğim için kilo veremediğimi düşünüyorum bana bu konuda gözle görünür bir biçimde 3 ay gibi bir sürede bünyemde fazla olan 30 kiloyu vermek istiyorum gerekli şeylerin planını ve programını yaptım haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum pazar günleri sabah koşu yapıyorum ancak bir değişiklik göremedim püf noktaları olsun beslenme konusunda olsun denediğiniz ve sonuç aldığınız yöntemlerden bahsederseniz sevinirim teşekkür ederim