Merhaba Yeni Başlıyorum Yardım Edermisiniz ?

Merhaba arkadaşlar Öncelikle gecen sene 6 ay gitmistim ancak şu an boyum 183 kilom 85 biraz göbek ve göğüs var 4 ay kadar Salona gidecegim Başlerken ne yapmaliyim hocamla konusmadik bile güzel bir vucut icin yağ yakıcı kullanacagim kardiyo yaparsak sonra agirliga gecsem protein tozu,Aminoasit alsam bi yararı olurmu ??

Düzenli beslenmen ve sporun hakkını vermen gerekiyor. Eğer kaliteli beslenip antrenman düzeyini de iyi tutarsan Supplement takviyelerinin faydasını da fazlasıyla alırsın. Sadece beklentin supplementlerden olursa beslenmen düzensiz antrenmanların düzensiz olursa malesef hangi supplementi kullanırsan kullan bi fayda alamayabilirsin.

Düzenli beslenmen ve sporun hakkını vermen gerekiyor. Eğer kaliteli beslenip antrenman düzeyini de iyi tutarsan Supplement takviyelerinin faydasını da fazlasıyla alırsın. Sadece beklentin supplementlerden olursa beslenmen düzensiz antrenmanların düzensiz olursa malesef hangi supplementi kullanırsan kullan bi fayda alamayabilirsin.
Teşekkürler peki bişey soracam kaç kiloya gelince agırlıga baslayayim agirlik calisarak +mekik+düzenli beslenme yağlardan kurtulup kas olurmu biraz 2. Aydan sonra takviye alacagim protein fazla alamıyorum yiyemiyorum

Boy kilo orantın normal gibi gözüküyor fakat yağ oranın anladığım kadarıyla biraz fazla tabi bunu ben burdan bilemem göğüs sarkması basen göbek bölgelerini ağırlık antrenmanlarıyla mekik kardiyo da yaparak daha düzgün hale getirebilirsin.Yani hem kas kütleni arttırıp hem de yağ yakımını yapabilirsin beslenme ve yaptığın antrenmanlar çok önemli. Ağırlıklarla da çalışmanda bi sorun yok yani. En kısa zamanda supplementlerden en azından 1 tane dahil etmeni tavsiye ederim Bu bcaa olabilir. https://www.supplementler.com/urun/scitec-bcaaglutamine-xpress-600-gr-7157 Bunun sana antrenman direnci sağlayıcı Kas yıkımını önleyici katkısı olacaktır. Bu sayede kilo verirken kas kaybını en aza indirgersin en azından. Bcaa ile yaptığın antrenmanla bcaa sız yaptığın antrenman farkını hissedersin zaten.

Teşekkürler yağ oranım 22-24 diyelim peki bunu hangi ayda alayım yani aklimda hem bcaa hemde whey 3 matrix vardı.4 ayda inşallah guzel bir sonuc ortaya cıkar cünkü normal dogal protein fazla alamiyorum dedigim gibi

Teşekkürler yağ oranım 22-24 diyelim peki bunu hangi ayda alayım yani aklimda hem bcaa hemde whey 3 matrix vardı.4 ayda inşallah guzel bir sonuc ortaya cıkar cünkü normal dogal protein fazla alamiyorum dedigim gibi
Bi Süreci yok şimdi de başlayabilirsin whey proteini ve bcaa ya kullanmanda herhangi bi sakıncası olmaz yani bol şans şimdiden süreçte başarılar before after bölümüne sayfada paylaşırsın görüntünü :)

kardesım krdio döneınde muhakkak bir bcaa kullan kas kaybını önler kas inşası saglar yag atarken vitamını eksık etme ve proteınlı beslen

Back
Yukarı