Merhaba arkadaşlar

Emre32

Üye
Size bir sorum olacak.ben bir programı 1.5 ay falan kullanıyorum doğrumu yapıyorum??uzunmu kısamı??bide sormak istediğim mesela bir hafta bench press yaptım barbelle ikinci hafta barbell yerine dambıl press yapsam daha iyi olurmu??kasları şaşırtmış olurmuyum?bide bugün öğrendiğim drop setlerle kaslarımı şaşırtmak ve pamp etkisi yaratmam mantıklımı??cevap verirseniz sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.5 ay yeterli bir süre şaşırtmak açısından farklı şeyler kullanman mantıklı olabilir ve en son dediğin drop setlerle pump etkisi yaratmak gayet mantıklı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5 ay yeterli bir süre şaşırtmak açısından farklı şeyler kullanman mantıklı olabilir ve en son dediğin drop setlerle pump etkisi yaratmak gayet mantıklı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bağzı ingilizce kelimeleri yanlış yazıyor olabilirim bunun için herkesdenn özür dilerim şimdiden.drop setleri hangi kas gurubu için yapmamı önerirsiniz?

Bağzı ingilizce kelimeleri yanlış yazıyor olabilirim bunun için herkesdenn özür dilerim şimdiden.drop setleri hangi kas gurubu için yapmamı önerirsiniz?

Her kas grubu için yapabilirsin mesela göğüste 4 hareket mi yapıyorsun o halde mesela chest pressi drop yap diğer 3 tanesini sabit yap diğer bölgelerde de ilk hareketi dropla başlatabilirsin , bu senin vücudun o yüzden en iyisini bu konuda sen bilirsin

Back
Yukarı