Merhaba Arkadaşlar Sizlere bir kaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMHC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MMHC

Üye
Merhaba arkadaşlar sizlere kendi çalışma programımı yazacağım ve sıkıntıları da yazacağım eksiklerimi gidermem de yardımcı olursanız sevinirim.

Pazartesi:Göğüs-Karın
incline bench press
incline dumbell fly
Dumbell Press
Dumbell Fly
Decline Bench press
butterfly machine

Leg Pull-In
Plank
Side Bridge
Wind Sprints

Çarşamba:Biceps-Triceps

Dips
lying barbaell triceps extension
close grip bench press
Triceps Pushdown

Barball curll
Hammer curll

Concentration Curls
Preacher Curl
Cable Hammer Curls

Perşembe:Bacak
Dumbell Lunges
Squat
seated leg curl
Machine Hack Squat
Calf Press On The Leg Press Machine
Leg Press
Stiff-Legged Dumbbell Deadlift

Cumartesi:Sırt-Omuz
military press
one arm incline dumbbell lateral raises
Arnold Press
Dumbbell Lying Rear Lateral Raise
Front Plate Raise

Barfiks
Seated Cable Rows
Lat Pulldown
Barbell Row
Deadlift
Rope Straight-Arm Pulldown

nedenini bilmiyorum ama sağ ve sol kolum arasında biraz fark var yardımcı olursanız sevinirim.en zorlandığım kısım da biceps ve triceps nedense verim alamıyorum.
Tavsiyeleriniz bekliyorum.İyi Forumlar.

Kollarda fark herkeste olur hemen hemen.Bunu gidermek yada azaltmak için: her kolu ayrı çalıştıracak hareketleri de programa eklemektir.Yani dambıl alırsın biceps calısırsın 2 kol da ayrı ayrı calısmıs olur ve aynı kiloyu 2 kol da kaldırır ayrı ayrı.Bu önemli bi yöntemdir ama o fark genelde olur herkeste.bilgin olsun.[DOUBLEPOST=1426545576][/DOUBLEPOST]Kücük kas grupları cok tekrarı ve yanmayı sever yani bu sayede.Tekrarların 10-12 aralıgına cek.drop setler uygula ara sıra.ve ağır calıs.ama hareketin de formunu asla bozma.negatifler 3 saniye sürsün.kaldırışlar da 2 saniye.beslenmeye dikkat et.mutlaka sonuc alırsın kardeşim...

Full body workout a geç. Daha faydalı olacaktır.
Herkesin kolları arasında fark var. Tek kolla yapılan çalışmalar iyi gelebilir. Tricepste ağır ve hissederek(full range of motion) çalış. Bicepste ise tekrarı arttır ve indirirken çok yavaş indir, hisset. İşe yarayacak.

Back
Yukarı