Yigit Can Astar
Üye
Merhaba arkadaşlar , öncelikle spora yeni başlıyorum daha önce 2 ay yaptım ve bıraktım . Boyun 1.85 ve kilom 62 . Boyuma göre zayıfım bunun için Dymatize Mass Gainer sipariş edeceğim ve yanında ek olarak Hardline Whey Protein Tozu 3Matrix sipariş edeceğim . Vücudum çok elverişli spora şu an bile biraz kas var six packler olsun vs .
Size birkaç Sorum Olacak ;
1. Spora direk protein tozuyla başlasam benim için zararı olur mu ?
2. İlk ay Dymatize Mass Gainer kullanıp biraz kilo alıp ikinci ay mı protein tozu kullanmaya başlamalıyım ?
Not: Gün içinde yoğun bir çalışma tempom olduğu için vücudun kas yapımı için gerek duyduğu proteini doğal beslenerek saglayamiyorum o yüzden protein tozu kullanmak istiyorum
Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum . Şimdiden ilgilenen arkadaşlara cok tesekkur ederim
Size birkaç Sorum Olacak ;
1. Spora direk protein tozuyla başlasam benim için zararı olur mu ?
2. İlk ay Dymatize Mass Gainer kullanıp biraz kilo alıp ikinci ay mı protein tozu kullanmaya başlamalıyım ?
Not: Gün içinde yoğun bir çalışma tempom olduğu için vücudun kas yapımı için gerek duyduğu proteini doğal beslenerek saglayamiyorum o yüzden protein tozu kullanmak istiyorum
Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum . Şimdiden ilgilenen arkadaşlara cok tesekkur ederim