Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim size bir sorum olacak?

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Benim sizi çalışma programım hakkında bir sorum olacak.
Çalışma programım şu şekilde.
1.Gün: Göğüs+Triceps
2.Gün: Dinlenme
3.Gün: Sırt+Biceps
4.Gün: Dinlenme
5.Gün: Omuz+Bacak
6.Gün: Dinlenme

Sizce bu program nasıl, ya da sizin daha etkili olabileceğini söyleyeceğiniz fikirleriniz var mı? Herkese şimdiden teşekkür ederim.

bence omuz ve bacak günlerin farklı olmalı,omuz-biceps şeklinde yapsan ve bacak ve sırtı tek gün şeklinde çalışsan daha iyi olur düşüncesindeyim,bacak ve sırt, omuza göre daha büyük kas grupları olduklarından bu sekilde öneririm

Ben benzer sekildeki bi programla haftada 4-5 gun gittim. butun vucudu haftada 1 kez anca tamamliyosun cok tecrubeli degilim ama yeterli olacagini sanmiyorum. Full body calisma sekline de bakmani oneririm

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap veren herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ben spor salonuna gitmiyorum evde dambıl ile kendim çalışıyorum. Dediğiniz gibi öyle çok ciddi bir ilerleme fark etmediğim için sizlere danışmak istedim. Pekala 2 gün çalışıp 1 gün dinlenme yapacağım şekilde nasıl bir program uygulamalıyım. Benim için yazabilirseniz çok sevinirim.

Back
Yukarı