Noelbaba158
Üye
Oncelikle herkeze merhabalar Body sporuna 5 ay once basladim, İstanbulda okuyorum ogrenciyim geçen sene yazın 15 kilo verdim 90 kiloydum 75 düştükten sonra body sporuna başlamaya karar verdim başladığımdan bu yana gelişme farkedemedim fazla yeni program yazdırdım hocama 2 aydır onda biraz geliştim ek besin olarak hocam protein tozu almamı önerdi Optimum Whey %100 Gold Aldım
2 haftadır bu ürünü kullanıyorum ama etkisini hala göremedim antrenmanlara gitmeden önce enerji vericek birşeyler öneririmisiniz bide protein tozuyla beraber ek amino yada vitamin önerirmisiiniz
Boy: 181
Kilo:75
yas: 17
Protein tozunu antrenmandan sonra 1 ölçek kullanıyorum doğrumu kullanıyorum fazla bilgi vermiyo hocalarım yardımcı olursanız sevinirim bide karaciğeri beslicek ilaç alıcam önericeğiniz varmı
2 haftadır bu ürünü kullanıyorum ama etkisini hala göremedim antrenmanlara gitmeden önce enerji vericek birşeyler öneririmisiniz bide protein tozuyla beraber ek amino yada vitamin önerirmisiiniz
Boy: 181
Kilo:75
yas: 17
Protein tozunu antrenmandan sonra 1 ölçek kullanıyorum doğrumu kullanıyorum fazla bilgi vermiyo hocalarım yardımcı olursanız sevinirim bide karaciğeri beslicek ilaç alıcam önericeğiniz varmı